In welke type vloeren kan ik een betonlook/gietvloerlook krijgen?

Terug naar overzicht

In welke type vloeren kan ik een betonlook/gietvloerlook krijgen?

Gietvloeren worden letterlijk gegoten. Hierdoor krijg je per vloer een ander uiterlijk. Denk maar aan de betonvloeren in fabriekshallen die nu steeds vaker ook in woonhuizen gebruikt worden. Om een industriële look te creëren is een betonvloer/gietvloer een optimaal product! Het nadeel van deze vloeren is dat ze erg prijzig zijn en erg koud aanvoelen. Daarom zijn er dus look-a-likes.

PVC, Vinyl en Marmoleum bieden het uiterlijk van een betonvloer en gietvloer maar met de gemakken van een gelegde vloer. Deze voelen dus niet koud aan maar zien er wel industrieel uit.

Mensen kiezen over het algemeen voor een Marmoleumvloer om dit na te bootsen. Dit bestaat namelijk uit twee verschillende gegoten lagen waardoor het erg veel lijkt om een gietvloer. Marmoleum is wel een wat prijziger product dus wanneer dit het budget te boven gaat kunt u het beste kiezen voor een PVC vloer. Dit geleidt vloerverwarming goed en is een makkelijk product om schoon te houden.

Gerelateerde vragen

  • Wim

    Bedrijfsleider

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 27

    Wim is de rots in de branding voor het filiaal TMC Goes. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij een kei in zijn vak. Het specialisme van Wim is de parketafdeling. Hierin kan hij je volledig informeren én met verrassende ideeën komen.

  • TMC topmerken