Onze woonwinkels zijn gesloten. Ingeplande (montage) leveringen gaan wel door. Vraag advies aan bij jou thuis.

Advies voor jouw interieur

Wil jij interieuradvies in Zeeland? Dat kan bij TMC Wonen. Met vier woonwinkels zijn wij de interieuradviseur voor de regio Zeeland en het westen van Noord-Brabant. Het kiezen van het interieur is niet altijd even makkelijk. Voor welke woonstijl ga ik? Welke kleuren passen er goed bij elkaar? Een hoekbank of toch een twee bankstellen? Voor hoeveel fauteuils kies ik? Waar plaatsen ik de kast? Genoeg vragen die belangrijk zijn bij het inrichten van je interieur. Het is belangrijk om geen cruciale stappen over te slaan, anders zit je straks met een te grootte bank of een verkeerde kleur eetkamerstoelen.

Daarom bieden wij interieuradvies aan in Zeeland. Je kunt terecht op de Goese woonboulevard bij TMC Goes en TMC WoonWenz. Daarnaast kan je ook voor interieuradvies in Zeeland terecht bij TMC Kruiningen. Hier vind je de meest uitgebreide vorm van interieuradvies. Zo kun je ervoor kiezen om een 3D-tekening te laten maken, waardoor je via de VR-bril jouw potentieel nieuwe interieur kan bekijken. Wil jij interieuradvies in Zeeland? Vraag dan snel één van de drie interieuradviespakketten aan!


*Interieuradvies Pro: €450,- (woonkamer + keuken), €600,- (woonkamer + slaapkamer) of €750,- (compleet huis)

Maak afspraak

Onze pakketten

Advies aan huis
Productadvies over vloer, wand, raam en meubels
Stalenpresentatie
Moodboard
2D interieurschets/plattegrond
Kleur- en materialenplan
3D interieurontwerp
Meubelplan
Lichtplan

Interieuradvies Basis

gratis

afspraak maken


Meest gekozen

Interieuradvies Plus

€150,-

afspraak maken


Interieuradvies Pro

€450,-*

afspraak maken


Virtual reality advies - Kies pakket Pro

3D tekeningen - Kies pakket Pro

Interieuradvies Zeeland

Bij TMC Wonen zijn we gek op wonen. Toch kunnen we goed begrijpen dat het inrichten van een huis niet voor iedereen een feest is. We helpen je daarom graag met het inrichten of restylen van je (nieuwe) huis! Voor een passend interieuradvies ontvangen wij je graag in één van onze woonwinkels in Zeeland.

Het inrichten van een woonkamer of slaapkamer is niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet wanneer de kamer uit een moeilijke ruimte bestaat. Of wanneer je zelf geen inspiratie hebt. Trends veranderen vaak en sommige trends passen simpelweg niet bij de stijl van jouw huis. Soms kan het helpen om dan in één van onze TMC Wonen winkels inspiratie op te doen voor jouw interieur. Heb je hier niet genoeg aan? Vraag dan gerust om wat extra hulp! We bieden je graag interieuradvies in Zeeland aan. Voor interieuradvies waar je echt mee verder kunt, kun je terecht in onze woonwinkels in Goes. Ook kunnen we bij je langskomen in bijvoorbeeld Middelburg, Zierikzee of Terneuzen.

Waarom interieuradvies van TMC Wonen?

Bij TMC hebben we al meer dan 43 jaar ervaring in wonen. Daarom zijn we een ster in het bieden van persoonlijk deskundig advies. We luisteren graag naar wat jij echt mooi vindt. Dit zetten we om in een interieuradvies op maat. Zo zorgen we samen voor een interieur waar je blij van wordt. Een miskoop vinden wij dan ook een ‘no-go’. Je krijgt de keuze uit veel verschillende trends en collecties. Daarnaast bieden we ook tijdloze woonartikelen aan. Wanneer je niet kunt kiezen, helpen we je uiteraard met het uitzoeken van artikelen die echt bij elkaar passen. We vinden het belangrijk dat het interieur bij jou past. We helpen je daarom graag met interieuradvies in onze winkels in Zeeland.

Inspiratie nodig?

Naast het inrichten van je interieur kun je bij TMC ook veel accessoires vinden. Hierdoor is het nog leuker en gemakkelijker om je huis persoonlijker te maken. We helpen je graag om accessoires uit te kiezen die perfect te combineren zijn met je nieuwe interieur. Ook bij het vinden van een strakke vloer of sfeervolle lamp helpen we je graag. Bij onze TMC Wonen winkels in Zeeland bieden we een ruime keuze uit verschillende merken en trends.

Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk eens rond in onze webshop of lees één van onze blogs. Heb je niet gevonden wat je zocht? Kom dan eens langs voor interieuradvies in Zeeland. Of we komen bij jou langs in Goes of Middelburg.

TMC Goes
Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
TMC WoonWenz
Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Bergen op Zoom
v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
TMC Kruiningen
Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
TMC Logistiek/Planning
Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122