Lees de maatregelen die wij treffen i.v.m. het coronavirus. Maak een afspraak of bekijk de openingstijden.

Bekijk het 45-jarig jubileummagazine

Vraag het jubileummagazine aan via het formulier onderaan de pagina of bekijk 'm online.

In de vorige magazine hebben we vol nostalgie teruggekeken op de afgelopen 45 jaar. Nu werpen we een blik in de toekomst. Een nieuwe generatie staat aan het roer sinds Johan junior, Jewannes en Aart-Jan hun plek hebben gevonden binnen de directie. Hiermee waait er een frisse wind door het hele familiebedrijf.

Vol passie en enthousiasme worden er plannen gemaakt voor de toekomst. Één van de eerste grote plannen is al gerealiseerd en een succes: de verbouwing van de winkel in Bergen op Zoom! Als TMC Wonen willen we ons nog meer gaan richten op ontzorgen, inspireren en maatwerk. Dit willen we met onze winkels uitstralen en dat is in Bergen op Zoom uitstekend gelukt. Wij willen ook dat onze binnenhuisadviseurs de kennis en de passie hebben om onze klanten het beste interieuradvies te geven. “De beste inrichter zijn”, dat is ons grote doel en daar gaan we voor. Persoonlijk, deskundig en advies zijn dé 3 kernwaarden waar we elke dag beter in willen worden om de beste te zijn. Daarnaast hebben we natuurlijk veel plezier in ons werk door dagelijks met het realiseren van mooie inrichtingen bezig te zijn. Daarom vertellen we je in deze jubileumkrant alles over de laatste ontwikkelingen en toekomstplannen.

Bekijk het jubileummagazine
 • Adrie

  Adviseur

  Vestiging: TMC Kruiningen

  Aantal jaren in dienst: 17

  Adrie is een bevlogen adviseur die graag het extra stapje doet om een klant kennis te laten maken met de collectie van TMC Kruiningen. Dit doet ze onder andere door in nauw contact te staan met makelaars uit de omgeving.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122