Laminaat in Zeeland

Laminaat ijzersterke toplaag

Een voordeel van laminaat, is dat het een ijzersterke toplaag heeft. Dit zorgt ervoor dat het laminaat over het algemeen krasbestendig en slijtvast is. Ook vocht vormt op deze manier geen bedreiging. Kinderen die een glas water laten omvallen? Geen probleem! Het schoonmaken van deze vloer is zeer eenvoudig.

MAAK AFSPRAAK

Het onderhoud van een laminaatvloer

Weet je niet hoe je een laminaatvloer moet onderhouden? Onze specialisten, nabij Middelburg in de provincie Zeeland, leggen het je graag uit! Eigenlijk is het heel simpel. Het is verstandig om je laminaat regelmatig te stofzuigen en af te nemen met een lichtvochtige doek of dweil. Laat vuil of zand niet liggen, want dit veroorzaakt krassen. Maak gebruik van viltdoppen of voetmatten om beschadigingen te voorkomen.

Kies uit vele uitvoeringen, kleuren en patronen

Ga je voor een dessin met houtmotieven? Of wil je toch een betonnen look in je woonkamer creëren? Heb je voorkeur voor een van onze merken? Van verschillende diktes en breedtes tot lange en korte planken, wij hebben het allemaal! Als je niet goed weet wat bij je inrichting past, helpen onze vriendelijke medewerkers, nabij Middelburg in Zeeland, je graag verder. Bij vragen of opmerkingen, neem contact met ons op!

houten vloeren middelburg | horrenspecialist | horren op maat

MEER OVER LAMINAAT
 • Niels

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 8

  Niels is de spil in het web bij TMC Goes. Als bedrijfsleider is hij verantwoordelijk voor verschillende organisatorische taken. Daarnaast heeft Niels een grote kennis van het assortiment. Mede hierdoor kan hij de perfect interieurstijl voor u cre...

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122