Maatwerk bij TMC Wonen

Wij helpen je graag om van jouw huis jouw thuis te maken! Dankzij de maatwerk mogelijkheden kunnen we jouw interieur volledig personaliseren. Kom langs of maak een afspraak.

Maatwerk

Minder huis, meer thuis. De persoonlijke touch in je interieur maakt het verschil. Ben jij op zoek naar een inrichting die niet standaard is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs geven compleet interieuradvies en nemen je mee in de gehele collectie van TMC Wonen. We bespreken jouw woonwensen, bijvoorbeeld aan de hand van een moodboard, komen bij je langs en gaan op zoek naar het interieur wat perfect past bij jouw voorkeuren en levensstijl. Komt de kast in een lastig hoekje of moet de bank net een paar centimeter breder? Dan laten we het gewoon op maat maken. En het realiseren van dit alles? Dat doen we met eigen vakmensen, die hier speciaal voor opgeleid zijn. Zo weten we zeker dat het goed gebeurt!

Ja, ik wil ook minder huis en meer thuis!

3D-Advies

Wat houdt dat in, 3D-Advies? Vaak is het lastig om je voor te stellen hoe je nieuwe interieur er uit gaat zien, of het nu gaat om een complete metamorfose of alleen een nieuwe bank. Wij helpen je daarbij:

Allereerst gaan we uitzoeken en bespreken wat jouw wensen en voorkeuren zijn. Aan de hand hiervan maken we samen met jou een samenstelling uit de complete TMC Wonen collectie. Als het nodig is, komen we bij jou thuis alles opmeten en gaan we vervolgens aan de slag. We tekenen de meubelen in en maken hier een 3D-tekening van, eventueel met Virtual Reality.

Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw reactie! We presenteren het voorstel en bespreken de details. Waar nodig passen we het voorstel aan tot het helemaal naar tevredenheid is! De volgende stap is dat onze eigen vakmensen het voorstel bij jou thuis komen realiseren.

Interieuradvies aanvragen
 • Esther

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Alweer vier jaar is Esther onderdeel van ons team in Goes. Door haar bevlogenheid en gedrevenheid heeft ze al vele klanten geholpen met het opfrissen van het interieur. Haar creativiteit en kennis komen dan goed van pas! • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122