Onze woonwinkels zijn gesloten. Ingeplande (montage) leveringen gaan wel door. Vraag advies aan bij jou thuis.

Markiezen

Specialist in Raambekleding. Locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Op zoek naar markiezen? Zijn de huidige zonneschermen toe aan vervangen of passen deze niet meer bij jouw wensen? TMC Wonen is specialist op het gebied van zonwering markies. Wij bieden een ruim aanbod markiezen in Zeeland. Voor een persoonlijk advies bij de zoektocht naar passende zonwering staan onze specialisten voor je klaar. Zowel in één van onze woonwinkels in Zeeland, online en ook bij jou thuis!

Zonwering markies

Er zijn verschillende soorten zonwering beschikbaar. Eén mogelijkheid is een markies zonnescherm. Het voordeel hiervan is dat ze een woning koel houden en lichtinval beperken. Vooral in de zomermaanden zorgt dit voor extra comfort in huis. Maatwerk is bij TMC geen punt. Ieder heeft unieke voorkeuren als het gaat om materiaal, kleur en functionaliteit. Bij het selecteren en kopen van markiezen staan onze adviseurs daarom voor jou klaar. Ons team van vakkundige monteurs meten alles zorgvuldig op en monteren ze professioneel. Zo ben je van kwaliteit en vakmanschap verzekerd.

Markiezen Zeeland

Een markies in Zeeland kopen? Vraag een offerte aan voor het plaatsen van markiezen bij jou! Nog geen besluit kunnen nemen welke markiezen passen bij jouw wensen? Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ontdek de mogelijkheden voor markiezen in Zeeland!

Interieuradvies aanvragen

Zonnescherm voor bedrijven

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in markiezen voor particulieren zijn wij dat ook voor bedrijven en kantoorpanden. Vaak is goede zonwering in kantoorruimtes van groot belang. Het zorg ervoor dat computer- en laptopschermen goed zichtbaar blijven, doordat de felle zon niet op het scherm valt. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een goed zonnescherm markies, blijft het ook op warme dagen heerlijk koel in het gebouw. Wat de werkomstandigheden verbetert. Ook voor horecabedrijven bieden wij uitkomst met onze terras- en serrezonwering van bijvoorbeeld Luxaflex of Weinor. Voor meer informatie over projectmatige of zakelijke toepassingen van markiezen kunt je contact op nemen met TMC Project.

 • Anouk

  Adviseur

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  In Bergen op Zoom hebben we een creatief brein rondlopen: Anouk. Door haar creatieve blik creëert ze de mooiste interieurs. Geef je interieur de aandacht die het verdient en maak een afspraak of kom langs bij TMC Bergen op Zoom.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122