Maak afspraak

A House of Happiness | TMC Wonen

A House of Happiness specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Kom langs bij TMC Goes of bij TMC Bergen op Zoom en laat je verrassen door de mogelijkheden en de vele showroommodellen


Vraag nu interieuradvies aan


A House of Happiness

Gordijnen zijn als kleding voor je huis; een huis zonder gordijnen is als een mens zonder kleren. A House of Happiness is een gordijnenfabriek met een grote passie voor stoffen en dessins. Van ontwerpen, fabriceren tot aan confectioneren; ze maken al meer dan 65 jaar opmaat gemaakte gordijnen. A House of Happiness heeft de meest unieke designs, trendy kleuren en creatieve verwerkingen. “A House of Happiness, gordijnen waar je blij van wordt.’

De collectie wordt door a House of Happiness exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw. Hoewel a House of Happiness streeft naar betaalbare prijzen, moet dit niet ten koste gaan van het milieu. Net als TMC Wonen streeft a House of Hapiness naar een duurzame productie, o.a. door hergebruik van materiaal.

MAAK AFSPRAAK

byTZUM

byTZUM bij TMC Wonen.

Garantie

Garantie

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Duurzaamheid

Duurzaamheid

  • Nelleke

    Adviseur

    Vestiging: TMC Kruiningen

    Aantal jaren in dienst: 14

    Ben je opzoek naar iemand die een volledig plan kan maken en je kan adviseren? Dan ben je bij Nelleke aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en haar productkennis vertaalt ze jouw woonwensen door een nieuw interieur!