Maak afspraak

Ambiant | TMC Wonen

Ambiant specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Kom langs bij TMC Goes, TMC Kruiningen of TMC Bergen op Zoom en laat je verrassen door de mogelijkheden en de vele showroommodellen


VRAAG NU INTERIEURADVIES AAN


Ambiant, de basis voor al je mooie woonmomenten

De collectie van Ambiant bestaat uit meerdere types vloerbedekking, namelijk Laminaat, PVC-vloeren, Tapijt en Vinyl. Binnen deze productgroepen zijn de keuzes voor decor, structuur en uitvoering bijna eindeloos. Van een fantasydecor tot een structuur waarbij de look en feel bijna niet te onderscheiden is van echt. Kom langs in één van onze showrooms en vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. En het monteren? Dat doen we zelf, met onze eigen, vakkundige monteurs.

MAAK AFSPRAAK

Ambiant Laminaatvloeren

De look en feel van een houten vloer en dat voor een leuke prijs. De laminaatcollectie van Ambiant wordt gekenmerkt door de natuurgetrouwe uitstraling en is Embossed in Register zodat het reliëf overeenkomt met de print. Het is redelijk makkelijk om het zelf te leggen, eenvoudig te onderhouden en krasvast. Kies je voor naaldhout of eiken vloer? Een rustieke uitstraling of meer basic? Met de look van tegels of toch betoonlook? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw interieur.

Ambiant PVC-Vloeren

Water over de vloer of vetspetters op de keukenvloer? Wees gerust, de PVC-vloeren van Ambiant zijn vochtbestendig, eenvoudig te reinigen en niet gevoelig voor beschadigingen. Andere voordelen zijn de geluiddempende werking en de duurzaamheid van deze PVC-vloeren. Kies de ideale uitvoering voor jouw inrichting: tegelmotief, brede of smalle planken. Recht gelegd of in een mooi motief. Met of zonder vloerverwarming. En het leggen van de vloer? Dat doen onze eigen, vakkundige stoffeerders!

Ambiant Tapijtvloeren

Een zachte en warme vloer onder je voeten als je uit bed stapt? Hoogpolig of laagpolig, luspool of gesneden pool. Een rustige pastelkleur of een felle unikleur. Het is allemaal mogelijk met de uitgebreide tapijtvloerencollectie van Ambiant. Ben je bang dat het stoffig wordt met tapijt? Integendeel, de stofdeeltjes worden uit de lucht gefilterd, blijven in het tapijt steken en waaien niet op bij langslopen of het openen van deuren. Kan jouw interieur ook wel wat zachtheid gebruiken? Kom langs in één van winkels!

Ambiant Vinylvloeren

Trendy, betaalbaar en naadloos te leggen. Een paar kenmerken van de Ambiant vinylvloeren. De keuze in legvormen, structuren en decors is enorm. Wil je de uitstraling van een eikenhouten of naaldhout vloer? Tegel of natuursteenlook, graniet of toch liever een fantasiedecor? Deze duurzame vorm van vloerbedekking is ook nog eens heel eenvoudig te onderhouden met water en schoonmaakmiddelen. Laat je adviseren over de mogelijkheden voor jouw inrichting door onze adviseurs.

  • Wim

    Bedrijfsleider

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 27

    Wim is de rots in de branding voor het filiaal TMC Goes. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij een kei in zijn vak. Het specialisme van Wim is de parketafdeling. Hierin kan hij je volledig informeren én met verrassende ideeën komen.