Bezoek onze winkels Advies aan huis
Bezoek onze winkels Advies aan huis
muurbekleding

Arte

Arte is een gepassioneerd designer en fabrikant van gesofistikeerde muurbekleding. De organisatie werd in 1981 opgericht door familie Desart. In meer dan 80 landen ter wereld is de muurbekleding van Arte te vinden, van zowel woonhuizen als projectinrichtingen. Het hoofdkantoor van Arte is gevestigd in Zonhoven (België) en het bedrijf heeft diverse showrooms in o.a. Parijs, Culemborg, Londen en LA.

Behang

Werkwijze binnen Arte

Elk jaar worden verschillende nieuwe collecties gecreëerd door ervaren ontwerpers. Hierbij staat vernieuwing, trendbepaling en superieure kwaliteit hoog in het vaandel. De medewerkers binnen Arte besteden dan ook veel tijd aan research en zijn continu op zoek naar nieuwe productiemethoden en de kwalitatief hoogwaardige materialen.

Intern wordt ongeveer de helft van de producten op milieuvriendelijke wijze gefabriceerd. Het produceren van kleinere aantallen muurbekleding wordt gedaan door externe partners van Arte, die dezelfde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen hanteren.

Adviseur behang Bergen op Zoom

Vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kunt genieten van je interieur en werken daarom met échte binnenhuisadviseurs die jou van advies kunnen voorzien. Weet je niet voor welk soort of welke kleur muurbekleding je wilt gaan? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend en persoonlijk interieuradvies.

Laat je inspireren door de Arte collectie bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Op zoek naar 'n inbouwkast voor de slaapkamer. Alle mogelijkheden werden door gesproken en ook werd er goed geluisterd naar wat wij belangrijk vonden. Zo hebben we een mooie kastwand samengesteld!
Vriendelijk geholpen! Mooie produkten!
Fijne advisering in de winkel en nette levering en klantenservice
altijd goed!