Maak afspraak

Artelux | TMC Wonen

Artelux specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Laat je adviseren over de Artelux collectie en profiteer van de kennis en vakkundige montage bij TMC Wonen


Vraag nu interieuradvies aan


Artelux Gordijnstoffen - voor iedere emotie

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Artelux Vouwgordijnen en Gordijnstoffen in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het concept Artelux staat al meer dan 50 jaar voor een compleet aanbod waarbij de kleuren, functionaliteiten en materiaalsoorten volledig op elkaar worden afgestemd. Doordat Artelux de stoffen zelf ontwikkeld en bedrukt kan er snel worden ingespeeld op actuele trends. Het kleurenpalet van deze stoffenleverancier bestaat vooral uit diepe en rijke kleuren die gebaseerd zijn op natuurlijke elementen en wordt aangevuld met warme aardekleuren als basis. Daarnaast zijn de natuurlijke invloeden ook terug te vinden in de prints. Omdat voor Artelux, naast de prijs-kwaliteitverhouding, het gebruiksgemak erg belangrijk is, zijn de meeste stoffen wasbaar. Laat je adviseren bij TMC Wonen over deze mooie Artelux collectie en profiteer van onze kennis en vakkundigheid op het gebied van gordijnen plus de montage ervan.

MAAK AFSPRAAK

Artelux Gordijnstoffen

De collectie Gordijnstoffen van Artelux bestaat uit een scala aan stofsoorten, stofkleuren, dessins en transparantieniveaus. Daardoor zijn deze stoffen toe te passen in vrijwel ieder interieur en iedere woonstijl. Neutrale basic of actuele kleuren, zachte stoffen en warme weefsels. Bovendien zijn bijna alle stoffen wasbaar, dus ideaal in gebruik en onderhoud. Maak ook jouw interieur compleet met de stoffen van Artelux.

Artelux Vouwgordijnen

Perfect de hoeveelheid (zon)licht en privacy bepalen, in jouw woonstijl: dat is mogelijk met de Vouwgordijnen van Artelux. Dit omdat de vouwgordijnen eenvoudig omhoog en omlaag te bedienen zijn, maar ook door de keuze in stofsoort en transparantie. Hierbij wordt tegelijk gelet op de veiligheid voor kinderen, bedieningsgemak en uitstraling. Ontdek de hele Artelux collectie bij TMC Wonen.

Artelux Maatwerk

Naast de vele materiaalsoorten, kleuren en dessins zijn er ook vele opties op het gebied van de confectie. Zo kun je kiezen uit verschillende plooien (enkel of dubbel, met of zonder retour en een waveplooi) of ringen in de gordijnstof. Na het meten wordt alles op maat gemaakt en gemonteerd door onze eigen, vakkundige gordijnenmonteurs. Zo combineer je de kennis en vakkundigheid van TMC Wonen met de stoffen van Artelux.

  • Esther

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 4

    Alweer vier jaar is Esther onderdeel van ons team in Goes. Door haar bevlogenheid en gedrevenheid heeft ze al vele klanten geholpen met het opfrissen van het interieur. Haar creativiteit en kennis komen dan goed van pas!