Maak afspraak

Essente | TMC Wonen

Essente specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Laat je adviseren over en inspireren door onze Essente collectie in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


VRAAG NU INTERIEURADVIES AAN


Essente Raambekleding

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Essente (Vouw) Gordijnen en Raambekledingcollectie. De stijl van dit merk raambekleding kan het beste omschreven worden met modieus lage-landen chic. De kleuren, structuren en garen zijn speciaal ontwikkeld voor de Benelux en passen daardoor naadloos in onze interieurs. Daarbij is rekening gehouden met het gebruiksgemak en het wasbaar maken van de stoffen. Zo worden hoge kwaliteit, gebruiksgemak en aantrekkelijke prijzen gecombineerd in de Essente collectie. Naast (vouw)gordijnen zijn ook leverbaar Essente vitrages, Inbetweens en Dimouts. Laat je adviseren en inspireren bij TMC Wonen over deze uitgebreide collectie.

MAAK AFSPRAAK

Essente (Vouw)Gordijnen

Essente Gordijnen en Vouwgordijnen zijn te verkrijgen in allerlei stofsoorten, stofkleuren, kleuren en patronen. Van effen tot semi patroon en dessin. Verder is het bij Vouwgordijnen mogelijk om de voering te kiezen, de plaats van de baleinen en bij meerdere producten in een ruimte, de stof in gelijke segmenten te verdelen. De adviseurs van TMC Wonen adviseren je graag over de mogelijkheden van de Essente collectie.

Essente Raambekleding

Op zoek naar privacy en verduistering, maar in een mindere mate dan bij normale gordijnen? Dan zijn de Essente Vitrages, Inbetweens of Dimouts wat voor jou! Bij Dimouts bijvoorbeeld zit er een voering aan de achterkant van de stof zodat de ruimte niet helemaal verduisterd wordt. Ideaal voor de woonkamer of keuken en goed te combineren met vouwgordijnen. Laat je uitgebreid adviseren bij TMC Wonen!

Essente Maatwerk

Naast de verschillende producten, stofsoorten en – kleuren bij Essente zijn er ook vele mogelijkheden bij de confectie. Kies jouw ideale plooi in de stof (van enkel tot een triple plooi, met of zonder retour of toch een platte, wave, koker of bokaal plooi), voor ringen of voor een roede? Bij TMC Wonen wordt in de winkels geadviseerd door deskundigen en vervolgens opgemeten plus gemonteerd door eigen vakmensen.

  • Elly

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 20

    Wil jij weten hoe je nieuwe interieur eruit gaat zien met de aanpassingen die je wenst? Dat kan! Elly maakt graag een 3D-advies voor je, zodat jij weet waar je aan toe bent. Met haar ruime ervaring kan ze je voorzien van advies en inspiratie.