Maak afspraak

Kobe | TMC Wonen

Kobe specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Laat je adviseren over en inspireren door onze Kobe collectie in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan


Kobe, Interior Design

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Kobe collectie in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Kobe speelt al meer dan 35 jaar een belangrijke rol in de interieurbranche door het leveren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Zo omvat de Kobe collectie een breed assortiment aan gordijnen, meubelstoffen, vouwgordijnen, wandbekleding en vitrages. Kom langs bij TMC Wonen en laat je inspireren door de meest uitgebreide collectie en stalenpresentatie van Kobe. Krijg vakkundig advies door gediplomeerde stylisten over de mogelijkheden en laat je producten installeren door onze eigen, vakkundige monteurs. Kom langs in één van onze winkels of maak snel een afspraak!

MAAK AFSPRAAK

Kobe Gordijnen

Effen stoffen of met patroon, gestreept of geblokt. Ontdek de veelzijdige gordijnen collectie van Kobe bij TMC Wonen en krijg deskundig advies over de mogelijkheden. Natuurlijk meten en monteren we dit met onze eigen vakmensen. Zo wordt wonen leuker.

Kobe Meubelstoffen

Losse stof nodig voor het opnieuw bekleden van een bank of fauteuil? De meubelstoffen collectie van Kobe biedt een scala aan mogelijkheden. Of laat je meubel opnieuw stofferen in onze eigen meubelstoffeerderij door één van onze ervaren vakmannen.

Kobe Vouwgordijnen

Combineer je gordijn met een vouwgordijn uit de collectie van Kobe. Maak het jouw unieke product door middel van de keuzes op het gebied van afmeting, bediening, plaats van de baleinen, voering en natuurlijk stofsoort. Kom langs en kies jouw vouwgordijn.

Kobe Wandbekleding

Wel eens gedacht aan een wandbekleding van textiel? Bij de wandbekleding collectie van Kobe heb je keuze uit meer dan 3000 kleuren en stoffen. Werkt vlamvertragend, is kras- en stootbestendig en kan in vochtige ruimtes.

Kobe Vitrage

Een vitrage voor het raam, gecombineerd met andere soorten raambekleding of standalone. De vitragecollectie van Kobe geeft je de keuzemogelijkheid uit vele stofsoorten, –kleuren en transparantieniveaus. Wij helpen je graag met kiezen.

  • Esther

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 4

    Alweer vier jaar is Esther onderdeel van ons team in Goes. Door haar bevlogenheid en gedrevenheid heeft ze al vele klanten geholpen met het opfrissen van het interieur. Haar creativiteit en kennis komen dan goed van pas!