Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Luxaflex jaloezie

Ontdek onze collectie

Hoizontale Luxaflex Jaloezieën

De Luxaflex Jaloezie heeft zowel een decoratieve als een praktische functie en is enorm populair onder de raambekleding. Al sinds dat de Horizontale Jaloezieën van Luxaflex geïntroduceerd zijn in 1951 in Europa, staan ze nog altijd centraal in de woontrends en zijn ze uitgegroeid tot een echt stijlstatement. De Horizontale Jaloezieën van Luxaflex zijn er in talloze kleuren, materialen en type bedieningen.

Raak geïnspireerd

In onze woonwinkels in Bergen op Zoom, Goes en Kruiningen staan deskundige adviseurs voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven over Luxaflex Jaloezieën. Kom langs en laat je inspireren.

Luxaflex jaloezieen

Voordelen van de Luxaflex Jaloezie

Behalve het feit dat de Jaloezieen van Luxaflex prachtig ontworpen is, zijn deze Jaloezieën ook zonwerend. Je kunt zelf het zonlicht in huis reguleren door de mate waarin je ze kantelt. Hoe verder je ze kantelt, hoe minder licht er in huis komt. Dit geeft tevens privacy, waardoor de Luxaflex Horizontale Jaloezieën een optimaal evenwicht bieden tussen licht, uitzicht en privacy.

De Luxaflex Horizontale Jaloezie heeft een warmte werende en isolerende werking en bespaart energie. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en te houden met een plumeau. Ze worden precies op maat gemaakt en beschermen je meubilair tegen eventuele schadelijke uv-straling. Neem contact met ons op of bezoek onze TMC Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom voor een persoonlijk advies.

Verticale jaloezieen

Duurzaam & Kwalitatief

Luxaflex Houten Jaloezie

Houten Jaloezieën van Luxaflex zijn gemaakt van duurzaam hout en de beste kwaliteit houtsoorten. Dankzij de Luxaflex Houten Jaloezie creëer je een tijdloze stijl en we hebben ze in allerlei verschillende soorten kleuren. Kies bijvoorbeeld voor wit, zwart, grijs of een natuurlijke houttint met warme uitstraling. Ook hebben we, naast handmatige bediening, ook Luxaflex Houten Jaloezieën met elektrische bediening, zodat je je Jaloezieën gemakkelijk via een afstandsbediening of app kunt bedienen. Laat je bij ons adviseren over de verschillende mogelijkheden voor jouw woonruimte! Naast de Jaloezieën hebben wij ook andere soorten binnenzonwering, zoals de Luxaflex Duette Shades, Luxaflex Silhouettes Shades en de Luxaflex Powerview!

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
We hebben een positieve ervaring gehad bij de keuze van meubelen. De aandacht en het advies was gericht op een keuze die paste bij ons. Met een persoonlijk tintje naar de mens achter de klant geeft ons een vertrouwd gevoel.
Prettig en behulpzaam personeel. Mooi aanbod.
Ons bed is prima op tijd gebracht en geplaatst. Het bevalt ons goed. Alleen de afstandsbediening van de boxspring, waarmee we omhoog/omlaag kunnen valt er steeds af aan de kant van mijn man. Het is magnetisch, maar ik denk dat de plaats waarop deze bevestigd is meer naar het hoofdeinde moet. Kunnen we dit zelf?
Netjes en vakkundig geholpen. Kundige monteurs en alles netjes geplaatst