Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Beaufort Screen En Fiora Grande

Ontdek de collectie

Luxaflex Screens

Met de screens van Luxaflex, welke ook wel verticale zonfilters of vlakhangende zonwering worden genoemd, houd je jouw huis heerlijk koel, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar. Luxaflex screens zorgen voor een optimale filtering van zonlicht en warmte, voorkomen vervelende weerkaatsingen op je tv- of computer beeldscherm én vermijden inkijk van buiten naar binnen, maar niet andersom. Je interieur wordt daarnaast ook nog eens beschermd tegen warmte en zon.

De Luxaflex Screens collectie heeft ontzettend veel nieuwe doeken met diverse transparanties; voor ieder wat wils! Ze zijn warmtewerend, maar doordat ze lichtdoorlatend zijn, blijft het zicht naar buiten goed. De collectie laat je versteld staan van de vele mogelijkheden!

Beaufort Screen

Raak geïnspireerd

Kom langs in één van onze woonwinkels en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie screens. Deskundige adviseurs staan voor je klaar om persoonlijk advies te geven. Kom langs en laat je inspireren.

Rolluiken Zonne Energie

Luxaflex screens prijzen

Bij TMC Wonen meten we de ramen voor jou op, zodat we de screens voor jou op maat kunnen maken. De Luxaflex screen prijzen verschillen dan ook per afmeting, kleur, materiaal et cetera. Op basis daarvan berekenen wij de exacte prijs voor jou. Daarnaast hebben wij ook nog andere Luxaflex buitenzonwering in ons assortiment zoals bijvoorbeeld onze rolluiken op zonne-energie! Ben jij benieuwd naar de prijs en op zoek naar deskundig advies? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij geven je persoonlijk advies en helpen jou graag bij het maken van de beste keuze!

Voor- en nadelen

  • Meer privacy
  • Effectieve warmtewering
  • Staat bloot aan weersomstandigheden

Bediening van de screens van Luxaflex

Bij het bestellen van de screens kun je kiezen uit diverse soorten bediening. De keuze hierin bepaalt zowel de Luxaflex screens prijzen als het niveau van comfort waarmee je deze screens kunt bedienen. Hierin zijn verschillende opties mogelijk. 

Kom langs bij TMC Wonen

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5985 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Er is hart voor de zaak, dat voel je als je binnenstapt. Men is trots op de winkel. Met plezier, inzet en enthousiasme ben ik begeleid in het uitzoeken van mijn nieuwe interieur. Daarnaast een goed bezorg-afsprakensysteem en met kunde bezorgd in mijn huis! Kortom niets dan lof en geef ik zeker door. Ook ik zeg met trots dat ik mijn aankoop gedaan heb bij de TMC!!
Fijne zaak , goede keuze , fijn personeel , duidelijke communicatie , beveel TMC zeker aan bij andere mensen
Prima service in de winkel , En keurige bezorging
Zie hierboven.