Henders & Hazel | TMC Wonen

Henders & Hazel specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Kom langs bij TMC Goes of bij TMC Bergen op Zoom en laat je verrassen door de mogelijkheden en de vele showroommodellen!

Henders & Hazel

Henders & Hazel is het internationale lifestylemerk. De keuzemogelijkheden op het gebied van kleuren en materialen maakt Henders & Hazel tot een compleet en uniek meubelmerk. Het is geschikt voor zowel jong als oud vanwege de vele mogelijkheden. Henders & Hazel creëert een rustgevend en gezellige sfeer waar u zich thuis kunt voelen. Niets is fijner dan thuiskomen en ontspannen in een ruimte die helemaal voldoet aan uw persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van de collectie staan functionaliteit en kwaliteit centraal. De meubelcollectie van Henders & Hazel wordt compleet gemaakt met een collectie woonaccessoires, wanddecoratie, verlichting en karpetten van het merk COCO Maison. Om al je woonwensen te vervullen met de Henders & Hazel collectie kom je naar TMC Bergen op Zoom en/of TMC WoonWenz Goes.


Bekijk de nieuwste H&H folder.

MAAK AFSPRAAK
  • Bart

    Adviseur

    Vestiging: TMC Bergen op Zoom

    Aantal jaren in dienst: 3

    Bart is een enthousiaste verkoper die van aanpakken weet. Hij is gespecialiseerd in de collectie van Henders & Hazel en weet precies hoe de indeling van jouw huis eruit hoort te zien. Zoek je nieuwe meubelen samen uit met Bart.