Maak afspraak

Luxaflex buitenzonwering | TMC Wonen

Luxaflex specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Advies en inspiratie voor de Luxaflex buitenzonwering producten in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Vraag nu interieuradvies aan


Luxaflex, The Art of Window Styling

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist voor de Luxaflex raambekleding en zonweringproducten in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Het merk Luxaflex is al meer dan 60 jaar bepalend in de wereld van binnen zonwering en raambekleding en is bekend geworden met de aluminium horizontale jaloezieën. Andere innovatieve en uniek producten zijn bijvoorbeeld de Duette®, Silhouette® en Facette® Shades. De mogelijkheden voor deze producten zijn bijna eindeloos, denk bijvoorbeeld aan de kleuren, materiaalsoorten en type bediening. Ontdek de Power Motorisation, MegaView, LiteRise en Dustblock toepassingen in de interactieve en uitgebreide Luxaflex Gallery Shop bij TMC Wonen. Krijg advies van gediplomeerde adviseurs voor de optimale toepassing in jouw interieur, en laat de producten installeren door onze eigen vakkundige monteurs. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom of maak eenvoudig online een afspraak.

MAAK AFSPRAAK

Luxaflex Motorisation

De raamdecoratie elektrisch bedienen, is dat niet overdreven? Het elektrisch bedienen van een raambekleding lijkt misschien een overbodige luxe, maar het heeft meer nuttige voordelen dan je denkt. Veiligheid is natuurlijk belangrijk. Een elektrisch bedienbaar raam heeft geen koorden meer, dat bevordert de kindvriendelijkheid. Daarnaast is het bedienen van de raamdecoratie ook erg gemakkelijk vanuit de stoel of zelfs vanuit je werkplek of vakantiebestemming. Zo kan je het laten lijken dat je gewoon thuis bent. Als extra functie kan je zelfs schema's instellen, zoals we dat al heel gewoon zijn bij de thermostaat. Dit zorgt ervoor dat je er in principe geen om kijken meer naar hebt!

 • Wim

  Wim

  Bedrijfsleider

  Wim

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 27

  Wim is de rots in de branding voor het filiaal TMC Goes. Mede door zijn jarenlange ervaring is hij een kei in zijn vak. Het specialisme van Wim is de parketafdeling. Hierin kan hij je volledig informeren én met verrassende ideeën komen.