Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

Luxaflex Duette

Advies en inspiratie voor de Luxaflex Duette raambekleding en binnenzonwering producten in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Luxaflex Duette Shades

Luxaflex Duette, de naam (Duette) zegt het al: deze raambekleding is gemaakt van twee lagen stof. Deze twee lagen stof vormen samen een honingraatstructuur. Luxaflex Duette Shades zijn zacht, uniek en energie efficiënt en door deze unieke honingraatstructuur hebben ze een duurzame, geluiddempende en isolerende functie. Met de Luxaflex Duette Shades kun je namelijk de warmte reguleren in zowel de zomer als de winter. Dankzij de twee lagen stof, kan in de winter de kou buiten en de warmte binnen worden gehouden. In de zomer hebben de Duette Shades een isolerende werking, waardoor ze een positief effect hebben op de warmte.

De Luxaflex Duette Shades zijn verkrijgbaar in transparante, luchtdoorlatende of juist verduisterende stoffen. Daarnaast zijn er verschillende soorten bediening mogelijk, zoals elektrische bediening, handmatige bediening en bediening met een koord, slingerstang of schuifstok. Op die manier zijn de Duette Luxaflex Shades de ideale optie voor talloze verschillende soorten ramen van alle afmetingen.

Collectie 2021
Heb jij al kennis gemaakt met de nieuwe Duette Shades collectie van 2021: 'I love Duette Shades'? Ontdek de nieuwe kleuren, texturen, patronen, uitgebreide maatvoeringen en het verduurzaamde productie proces.

Ontdek de nieuwe Duette collectie

Luxaflex Duette prijs

Bij TMC Wonen wordt jouw raam opgemeten en worden de Luxaflex Duette Shades vervolgens gemonteerd door onze professionals, zo ben je altijd verzekerd van maatwerk. De Luxaflex Duette prijs is dan ook afhankelijk van de afmeting, kleur, het materiaal etc. Op basis daarvan berekenen wij de exacte prijs voor jou. Naast de Luxaflex Duettes hebben wij ook nog andere Luxaflex binnenzonwering in ons assortiment, zoals de Luxaflex Silhouettes en de Luxaflex Powerview. Ben jij benieuwd naar de prijs en op zoek naar deskundig advies? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. Wij geven je persoonlijk advies en helpen jou graag bij het maken van de beste keuze!

 • Esther

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Alweer vier jaar is Esther onderdeel van ons team in Goes. Door haar bevlogenheid en gedrevenheid heeft ze al vele klanten geholpen met het opfrissen van het interieur. Haar creativiteit en kennis komen dan goed van pas!

 • Luxaflex Duette kleuren

  De Luxaflex Duette kleuren zijn eindeloos! Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen. Ga je bijvoorbeeld voor wit of crème? Of voor chique antraciet of zwart? Wij hebben voor al onze klanten een oplossing die past bij elke woonruimte. Ben jij benieuwd naar welke kleuren en modellen wij in de showroom hebben van de Luxaflex Duette Shades? Loop dan eens één van onze winkels binnen om inspiratie op te doen of maak een afspraak, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren over welke kleur het beste bij jouw woonruimte past.

  Kom langs bij TMC Wonen
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122