I love Duette Shades

De nieuwe collectie Luxaflex Duette Shades 2021 vindt je onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom.

Luxaflex Duette Shades

Maak kennis met de nieuw geïntroduceerde Luxaflex Duette Shades! De collectie van 2021 heet: 'I Love Duette Shades'. Centraal in de nieuwe collectie van 2021 staat: duurzaamheid, nieuwe kleuren, uitgebreidere maatvoeringen & nieuwe patronen. De nieuwe collectie wordt duurzamer geproduceerd en door de uitgebreidere maatvoering, de toegevoegde kleuren, patronen en texturen heb je nog meer keuze om jouw ideale zonwering samen te stellen! De naam Duette komt voort uit de dubbele laag stof waar de luxaflex uit bestaat. Duette Shades zorgen voor comfort en veiligheid in uw interieur. Daar komt bij dat de ontwerpers zich door de nieuwste kleur- en woontrends hebben laten inspireren. Het assortiment bestaat uit verschillende stijlen, wat er voor zorgt dat er voor iedere inrichting wat wils is. Door de kleuren, patronen en texturen naar je eigen wens samen te stellen, wordt je huis nog unieker.

Duurzame productie
Naast het bedieningssysteem is ook de productie innovatief. De stoffen die gebruikt worden bij het produceren zijn niet schadelijk voor de gezondheid. De chemicaliën die gebruikt worden voor de stoffen zijn namelijk volgens de OEKOE-TEX gecertificeerd. Daarnaast is 25% van het materiaal vervaardigd uit bamboe, een ontzettende duurzame grondstof. Als je voor Duette Shades kiest, kies je duurzame en verantwoorde binnenzonwering.

Bekijk het nieuwe Duette Shades magazine
Download het nieuwe Duette Shades magazine en kom meer te weten over het tot stand komen van het duurzame ontwerp, waar gekeken is naar veiligheid en comfort. En ontdek de oplossingen die Duette Shades biedt.

BEKIJK HET DUETTE SHADES MAGAZINE

Veilig en innovatief bedieningssysteem voor Duette Shades

Bij het ontwerpen van Duette Shades is er rekening gehouden met de (kind)veiligheid. Zo kun je kiezen voor de kindvriendelijke kettingbediening. Wanneer er kracht op de ketting van de Duette Shades wordt gezet, zal de ontkoppelingsfunctie geactiveerd worden en zal de luxaflex los komen. Hierdoor is de kans kleiner dat kinderen verstrikt raken in het koord. Nog eenvoudiger is het LiteRise systeem. Hierbij is er helemaal geen ketting of koord meer en is het mogelijk om met je hand de Duette Shades op de gewenste hoogte te verplaatsen. Verder heeft Duette Shades ook gemotoriseerde systemen met smartphones als afstandsbediening.

Duette: dé binnenzonwering voor ramen en deuren

Luxaflex Duette shades zijn te monteren op verschillende ramen en deuren. Zo is het FrameFIx systeem ideaal voor draai-kiepramen en biedt TruFit een geavanceerde manier om Duette Shades op het glas te installeren. Voor schuifdeuren heeft Duette Shades het Top Down / Bottom Up systeem waarmee de shades goed blijven zitten en makkelijk met de hand verstelbaar zijn.

Luxaflex Duette kleuren

De Luxaflex Duette opties zijn eindeloos! In de nieuwe collectie Luxaflex Duette 2021 zijn veel talloze kleuren te verkrijgen. Naast de kleuren zijn er nieuwe patronen en texturen toegevoegd, waardoor er nog meer mogelijk is voor jouw interieur. Onze adviseurs helpen graag bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties. Door ook aan huis advies te geven, kunnen onze adviseurs nog persoonlijker advies geven bij de (her)inrichting. Maak nu een afspraak, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren over welke kleur het beste bij jouw wooninrichting past.

Bezoek TMC Wonen voor deskundig advies

Bezoek TMC Goes voor optimaal advies over de nieuwe collectie luxaflex: I love Duette Shades 2021. De winkel in Goes is erkend Galery Dealer, wat inhoudt dat de adviseurs alle inhoudelijke kennis hebben om u deskundig advies te geven. TMC Goes heeft naast deskundige adviseurs ook de meest uitgebreide presentatie van Zeeland. Zelfs de nieuwe luxaflex collectie van 2021 is te vinden in de winkel. Bezoek de winkel in Goes en laat u adviseren over de nieuwste collectie Duette Shades van 2021.

BEZOEK DE WINKEL
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122