Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

Luxaflex jaloezieën

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Luxaflex raambekleding.

Luxaflex jaloezie

De Luxaflex jaloezie heeft zowel een decoratieve als een praktische functie en is enorm populair onder de raambekleding. Al sinds dat de horizontale jaloezieën van Luxaflex geïntroduceerd zijn in 1951 in Europa, staan ze nog altijd centraal in de woontrends en zijn ze uitgegroeid tot een echt stijlstatement. De horizontale jaloezieën van Luxaflex zijn er in talloze kleuren, materialen en type bedieningen.


MAAK AFSPRAAK

Voordelen van de Luxaflex jaloezie

Behalve het feit dat de Luxaflex jaloezie een prachtig ontwerp is, zijn deze jaloezieën ook zonwerend. Je kunt zelf het zonlicht in huis reguleren door de mate waarin je ze kantelt. Hoe verder je ze kantelt, hoe minder licht er in huis komt. Dit geeft tevens privacy, waardoor de Luxaflex horizontale jaloezieën een optimaal evenwicht bieden tussen licht, uitzicht en privacy.

De Luxaflex horizontale jaloezie heeft een warmte werende en isolerende werking en bespaart energie. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en te houden met een plumeau. Ze worden precies op maat gemaakt en beschermen je meubilair tegen eventuele schadelijke uv-straling.

Neem contact met ons op of bezoek onze TMC Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom voor een persoonlijk advies.

Meer over TMC Wonen

Luxaflex houten jaloezie

Houten jaloezieën van Luxaflex zijn gemaakt van duurzaam hout en de beste kwaliteit houtsoorten. Dankzij de Luxaflex houten jaloezie creëer je een tijdloze stijl en we hebben ze in allerlei verschillende soorten kleuren. Kies bijvoorbeeld voor wit, zwart, grijs of een natuurlijke houttint met warme uitstraling. Ook hebben we, naast handmatige bediening, ook Luxaflex houten jaloezieën met elektrische bediening, zodat je je jaloezieën gemakkelijk via een afstandsbediening of app kunt bedienen. Laat je bij ons adviseren over de verschillende mogelijkheden voor jouw woonruimte! Naast Luxaflex Jaloezieën hebben wij ook andere soorten binnenwering, zoals de Luxaflex Duettes, Luxaflex Silhouettes en de Luxaflex Powerview!

Persoonlijk advies
 • Johan Witte Jr.

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij TMC Bergen op Zoom. Heb je een vraag? Kom gezellig langs!

 • Prijzen Luxaflex jaloezieën

  De prijzen van onze Luxaflex jaloezieën zijn afhankelijk van een aantal zaken. Bij ons worden jaloezieën van Luxaflex namelijk op maat gemaakt. Daarnaast hebben we ze in talloze kleuren, soorten materialen of type bedieningen. Ook heb je de mogelijkheid om de breedte van de afzonderlijke jaloezie te bepalen. Ben jij benieuwd naar de prijzen van de Luxaflex jaloezieën? Kom dan eens langs bij één van onze winkels of maak een afspraak, zodat onze specialisten je verder kunnen helpen. Wij beantwoorden jouw vragen en helpen je graag verder!

  Kom langs bij TMC Wonen
  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122