Kom langs in één van onze woonwinkels voor een inspirerend advies. Bekijk de maatregelen die wij nemen.

Luxaflex PowerView

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Luxaflex zonwering.

Luxaflex PowerView Automation

Luxaflex Powerview Automation is een draadloos bedieningssysteem waarmee je al je raambekleding kunt bedienen via een Pebble Remote of een app op je tablet of telefoon. Het systeem is compleet programmeerbaar voor gebruik. Wil jij bijvoorbeeld je gordijnen automatisch openen wanneer je wakker wordt? Of wil je inbrekers afschrikken wanneer je zelf op vakantie bent? Met de Luxaflex Powerview kies je voor gemak, comfort en veiligheid, afhankelijk van jouw wensen. Je kunt het systeem gemakkelijk aansluiten op Smart Home systemen als Google Assistant, Apple Homekit en Amazon Alexa. De Luxaflex Powerview is eenvoudig te installeren, creëert gepersonaliseerde scènes, is energiezuinig en biedt een nauwkeurige bediening van de Luxaflex raambekleding. Onze Luxaflex Powerview is tevens veilig voor kinderen, aangezien het geen koord heeft. Het is een draadloos systeem waardoor er geen gevaar is op verstikking bij huisdieren en kinderen.

MAAK AFSPRAAK

Luxaflex Powerview Hub

Wanneer je kiest voor Luxaflex bediening via een smartphone, tablet of Scene Controller, dan heb je een Luxaflex Powerview Hub nodig. Deze Hub kan draadloos met je internet verbinden en kun je gemakkelijk op elke plek in huis bedienen. Om het bereik hiervan te vergroten, kun je een versterker gebruiken. Jouw voorkeuren worden in de app opgeslagen, zodat jij altijd de ideale lichtinval hebt! Daarnaast kan de Luxaflex Powerview Hub reageren op daglicht. De raambekleding kan zo bijvoorbeeld automatisch elke ochtend om 7:30 geopend worden en elke avond om 21:30 gesloten worden. Wil je de Luxaflex Powerview Hub prijs weten? Neem dan contact op met onze specialisten of kom langs in één van onze winkels!

Meer over TMC Wonen

Luxaflex Powerview prijzen

De Luxaflex Powerview prijs is afhankelijk van het soort raamdecoratie, het aantal ramen dat je wilt bedienen en de extra opties die je erbij wilt hebben. Wij hebben complete pakketten waarmee je gelijk aan de slag kunt, maar ook losse producten. Ben jij benieuwd naar de Luxaflex Powerview prijs? Onze adviseurs informeren je graag over de verschillende opties. Ook helpen ze je graag bij het instellen van voorkeursprogramma’s. Naast Luxaflex Powerview hebben wij ook andere soorten binnenwering, zoals de Luxaflex Duettes, Luxaflex Jaloezieën en de Luxaflex Silhouettes.

Persoonlijk advies
 • Johan Witte Jr.

  Bedrijfsleider

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  Met veel liefde en passie voor het vak is Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij TMC Bergen op Zoom. Heb je een vraag? Kom gezellig langs!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122