Maak afspraak

NL Label | TMC Wonen

NL Label specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Kom langs bij TMC Goes, TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom en laat je verrassen door de mogelijkheden en de vele showroom modellen


Vraag nu interieuradvies aan


NL Label

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van TMC Wonen, met een uitgebreid assortiment aan sfeervolle producten voor vloer, wand en raam. TMC Wonen is dé interieurspecialist in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en daardoor zijn we kind aan huis bij alle A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door onze ruime kennis van deze collecties hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en wandbekleding te kiezen die wij graag onder eigen label willen brengen: NL Label. Het neusje van de zalm, geselecteerd door stylistes van de Binnenhuisadviseurs op basis van structuur: dessin, eigenschappen, kwaliteit. Uiteraard houden we daarbij een goede prijs- kwaliteitverhouding in het oog. Bekijk alle stalen in onze winkel en laat u inspireren door ons huismerk NL Label. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

MAAK AFSPRAAK
 • Machteld

  Machteld

  Adviseur

  Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 3

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.