NL Label | TMC Wonen

NL Label specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Kom langs bij TMC Goes, TMC Kruiningen en TMC Bergen op Zoom en laat je verrassen door de mogelijkheden en de vele showroom modellen

NL Label Raambekleding

NL Label is hét private label, oftewel het huismerk van TMC Wonen, met een uitgebreid assortiment aan sfeervolle producten voor vloer en raam. TMC Wonen is dé interieurspecialist in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom en daardoor zijn we kind aan huis bij alle A-merken en kwaliteitsleveranciers. Door onze ruime kennis van deze collecties hebben we de mogelijkheid om uit hun collecties die vloeren, vloerkleden, raamdecoratie en wandbekleding te kiezen die wij graag onder eigen label willen brengen: NL Label. Het neusje van de zalm, geselecteerd door stylistes van de Binnenhuisadviseurs op basis van structuur: dessin, eigenschappen en kwaliteit. Uiteraard houden we daarbij een goede prijs- kwaliteitsverhouding in het oog. Bekijk alle stalen in onze winkel en laat u inspireren door ons huismerk NL Label. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Wil je zelf alvast de mogelijkheden bekijken? Ontwerp jouw eigen interieur met de online interieurconfigurator van TMC Wonen.

MAAK AFSPRAAK
  • Machteld

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 3

    Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.