Dé Beddenspecialist in Goes

De Beddenzaak van Goes vindt je bij TMC. Laat je adviseren over en inspireren door onze specalistische bedden collectie in Goes!

Dé Beddenspecialist, Bedden en Matrassen

Een goed matras is belangrijk, omdat we ongeveer één derde van ons leven slapen. Deze tijd moeten we goed besteden, omdat een goede of slechte nachtrust invloed heeft op onze prestaties overdag. De Beddenspecialist geeft je een uitstekend slaapadvies, zodat je tijdens het slapen weer nieuwe energie kan opdoen voor de nieuwe dag. Een goed slaapsysteem kan immers een zeer positieve bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Een slaapsysteem bestaat uit een matras, bedbodem en een hoofdkussen. Bij dé Beddenspecialist werken we daarom met verschillende topmerken en met het SlaapID meetsysteem. Dit blijkt een gouden combinatie te zijn. Doordat we het slaapgedrag op basis van feiten kunnen analyseren kunnen we een gegrond advies bieden. Breng een bezoek aan Johan Butijn in TMC Goes, dan ben je zeker van een goed slaapadvies!

Bij de Beddenspecialist werken we met de volgende merken: Swissflex | Vandyck | Silvana | Kuperus | LeDorm | Hasena | Beddelicious | Vroomshoop

Lees meer over de Beddenspecialist van Zeeland.

MAAK AFSPRAAK

Recycle punt Ducky Dons

Lever jouw oude kussens en dekbedden in bij TMC! Alle kussen en dekbedden die dons of veren bevatten leveren we in bij Ducky Dons. Hier worden de materialen gerecycled. Zo wordt dons en veren gebruikt voor de productie van nieuwe kussens en dekbedden en het andere materiaal krijgt een nieuwe leven als poetsdoeken of organische meststoffen.

Geef je kussen en dekbed een tweede leven door deze in te leveren bij TMC in Goes.

 • Johan Butijn

  Slaapadviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 20

  Johan is een gedreven adviseur die er alles aan doet om onze klanten goed te laten slapen. Dankzij zijn productkennis en zijn luisterend oor slapen onze klanten (weer) goed. Het SlaapID meetsysteem helpt hier bij.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122