Dé Beddenspecialist in Goes

De Beddenzaak van Zeeland vindt je bij TMC Wonen in Goes. Laat je adviseren over en inspireren door onze specalistische bedden collectie in Goes!

Dé Beddenspecialist, Bedden en Matrassen

Een goed matras is belangrijk, omdat we ongeveer één derde van ons leven slapen. Deze tijd moeten we goed besteden, omdat een goede of slechte nachtrust invloed heeft op onze prestaties overdag. De Beddenspecialist geeft je een uitstekend slaapadvies, zodat je tijdens het slapen weer nieuwe energie kan opdoen voor de nieuwe dag. Een goed slaapsysteem kan immers een zeer positieve bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Een slaapsysteem bestaat uit een matras, bedbodem en een hoofdkussen. Bij dé Beddenspecialist werken we daarom met verschillende topmerken en met het SlaapID meetsysteem. Dit blijkt een gouden combinatie te zijn. Doordat we het slaapgedrag op basis van feiten kunnen analyseren kunnen we een gegrond advies bieden. Breng een bezoek aan Johan Butijn in TMC Goes, dan ben je zeker van een goed slaapadvies!

Bij de Beddenspecialist werken we met de volgende merken: Swissflex | Vandyck | Silvana | Kuperus | Hasena | Beddelicious | Vroomshoop | Ledorm | SLP

 • Johan Butijn

  Slaapadviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 20

  Johan is een gedreven adviseur die er alles aan doet om onze klanten goed te laten slapen. Dankzij zijn productkennis en zijn luisterend oor slapen onze klanten (weer) goed. Het SlaapID meetsysteem helpt hier bij.

 • Beddenspeciaalzaak Goes

  Je kunt ons terecht een beddenspeciaalzaak noemen. In de ruime showroom gaan we in op de techniek van het slaapsysteem, waarbij we het belang van een goed slaapsysteem (dat wil zeggen het onderstel, een matras en kussen) aangeven. Voor een goede nachtrust is het van belang dat u een goede slaaphouding heeft. Een verkeerde slaaphouding zorgt voor een onrustige nacht, waardoor u niet uitgerust wakker wordt. In onze Beddenspecialist afdeling bij TMC Goes vindt u veel bedden met matrassen waarop u kunt proefliggen. Nog veel belangrijker is om te kijken hoe u op dit moment slaapt en wat u eventuele klachten zijn. Uw persoonlijk slaapgedrag brengen we in kaart middels het unieke meetsysteem SlaapID. Na een intake in de winkel kunt u hier kosteloos en vrijblijvend 5 nachten mee slapen, waarna we u een persoonlijk bedadvies geven! Dit doen we door middel van het unieke SlaapID, deze kunt u gratis en vrijblijvend uitproberen.

  Recycle punt Ducky Dons

  Lever jouw oude kussens en dekbedden in bij TMC! Alle kussen en dekbedden die dons of veren bevatten leveren we in bij Ducky Dons. Hier worden de materialen gerecycled. Zo wordt dons en veren gebruikt voor de productie van nieuwe kussens en dekbedden en het andere materiaal krijgt een nieuwe leven als poetsdoeken of organische meststoffen.

  Geef je kussen en dekbed een tweede leven door deze in te leveren bij TMC in Goes.

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122