Maak afspraak

Boonstoppel | TMC Wonen

Boonstoppel verf in Goes en Bergen op Zoom

Kom naar TMC voor Verf en Wonen. Laat je verrassen door de verf van Boonstoppel! Vraag naar alle mogelijkheden.


Vraag nu interieuradvies aan


Boonstoppel verf

TMC Wonen voor Verf en Wonen heeft verf van het merk Boonstoppel in het uitgebreide assortiment. Boonstoppel is te verkrijgen bij TMC Goes en TMC Bergen op Zoom. Als meer dan 100 jaar staat dit merk voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk. Boonstoppel heeft verf voor allerlei verschillende situaties zoals grondlakverf, beits/vernis, aflakverf en muurverf. Kom naar onze woonwinkel in Goes en Bergen op Zoom en ervaar boonstoppel verf, gegarandeerd goed door jarenlang bewezen kwaliteit. Het merk levert niet alleen kwaliteit maar levert ook een bijdrage aan het milieu.

Onze binnenhuisadviseurs helpen jou bij het kiezen van de juiste kleur. Naast het adviseren van een kleur helpen wij jou ook bij het kiezen van de juiste verfsoort bij de juiste ondergrond. Maak een gratis afspraak voor interieuradvies!

MAAK AFSPRAAK
 • Louise Bazen

  Louise Bazen

  Adviseur

  Louise Bazen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 1

  Een echte allrounder, zo kunnen we Louise het beste omschrijven. Haar inzet en hulpvaardigheid is erg hoog, hierdoor weet je dat Louise je altijd goed helpt en voorziet van het beste advies. Kom langs en maak kennis met Louise!