Maak afspraak

Casadeco | TMC Wonen

Casadeco behang bij TMC Wonen in Goes en Bergen op Zoom

Creëer de modernste en kleurrijkste sferen voor muren en ramen.

Vraag nu interieuradvies aan


Casadeco

Het merk is een samensteller van behangpapier en meubelstoffen. Casadeco onderscheid zich van andere merken door innoverende en heldere producten te leveren van een hoge kwaliteit. Ze creëren graag een moderne en kleurrijke sfeer voor jouw muren en ramen.

Sinds 2008 levert Casadeco ook bijpassende meubelstoffen zodat jouw woonkamer echt één geheel wordt. Zo verrast het merk zijn klanten en wordt de decoratie steeds persoonlijker.

MAAK AFSPRAAK

Casadeco wand

Het merk Casadeco heeft drie verschillende vormen van wandbekleding. De eerste is behang, er zijn veel verschillende materialen, kleuren en patronen. Maak jouw kamer nog leuker met het grote aanbod behangranden. Prachtige en ook levensechte wandpanelen geven jouw kamer een uniek uiterlijk.

Casadeco stof

Casadeco zet graag een stapje extra op het gebied van interieur. Als je behang koopt van Casadeco kun je kiezen uit bijpassende stoffen voor kussens, stoelen of gordijnen, zodat jouw volledige interieur bij elkaar past. Vraag interieuradvies aan voor alle mogelijkheden en de beste kleurcombinaties.

Casadeco kinderkamer

Ook voor kinderkamers heeft Casadeco een groot assortiment wandbekleding. Kom een kijkje nemen, voor zowel jongens als meisjes kamers zijn er veel soorten en kleuren behang. Combineer behang met een stoere of mooie behangrand voor een extra complete kamer.

  • Martine

    Adviseur

    Vestiging: TMC Bergen op Zoom

    Aantal jaren in dienst: 8

    Ben jij opzoek naar verf of kleuradvies? Martine biedt uitkomst! Door haar (product)kennis en haar creativiteit kan ze jou helpen om de juist (kleur)keuze maken. Ze leert je ook graag nieuwe verftechnieken aan, o.a. tijdens de workshops.