Maak afspraak

TraeLyx | TMC Wonen

Dé TraeLyx specialist in Goes en Bergen op Zoom

Kom voor het zweedse merk TraeLyx naar TMC Wonen. Voor een luxe uitstraling van jouw houten interieur.

Vraag nu interieuradvies aan


TraeLyx

De merknaam vertelt zelf al waarom jij zou moeten kiezen voor TraeLyx. Vanuit het Zweeds vertaald staat "Trae" voor hout en "Lyx" voor luxe. Beide woorden passen goed thuis in het assortiment van TMC voor Verf en Wonen. Hout is een geweldig product maar moet wel behandelt worden om de levensduur te verlengen en de pracht te behouden. Ontdek één van de vele zweedse innovaties en laat je verrassen door de hoge kwaliteit en het grote aanbod. Vraag in de woonwinkels TMC Goes en TMC Bergen op Zoom naar TraeLyx voor de beste bewerking van jouw houten meubilair.

MAAK AFSPRAAK

TraeLyx Wandfinish

Naast hout is TraeLyx ook goed in het bewerken van minerale wanden. Mineraal wil zeggen, muren van beton of metselwerk. Door de poreuze structuur is het belangrijk dat dit goed beschermt wordt. Verberg eventuele gebreken en bescherm je muur tegen zuren!

TraeLyx reiniging

Houten vloeren moeten zo nu en dan gereinigd worden om het prachtige uiterlijk te behouden. Gebruik de milieuvriendelijke en watergedragen floor cleaners van TraeLyx. Naast het reinigen van de houten vloer geven deze floor cleaners de vloer ook nog eens een frisse geur!

TraeLyx Mileu

Veel reinigingsmiddelen en andere soorten lakken zijn vaak erg slecht voor het milieu. TraeLyx daarentegen heeft door de continue ontwikkeling producten gemaakt die voldoen aan de VOS 2010 en de ARBO richtlijnen. Wees goed voor jouw vloer én het milieu, kom langs voor producten van TraeLyx!

  • Martine

    Adviseur

    Vestiging: TMC Bergen op Zoom

    Aantal jaren in dienst: 8

    Ben jij opzoek naar verf of kleuradvies? Martine biedt uitkomst! Door haar (product)kennis en haar creativiteit kan ze jou helpen om de juist (kleur)keuze maken. Ze leert je ook graag nieuwe verftechnieken aan, o.a. tijdens de workshops.