Maak afspraak

Over TMC | TMC Wonen

TMC Wonen, al meer dan 40 jaar een sterk familiebedrijf

Na meer dan 42 jaar ondernemen is het bedrijf uitgegroeid tot een regionale speler in de regio Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Onder leiding van de familie Witte heeft de organisatie uitstekende producten weten te koppelen aan een superieure dienstverlening. Deze meerwaarde die hier uit voortvloeit wordt gewaardeerd door de klant. Door de vooruitstrevende activiteiten op het gebied van 3D, Virtual Reality, Inspiratie en Advies blijft TMC de concurrentie voor.


CONTACT OPNEMEN MET TMC


Over TMC

De foto die je hier naast ziet is gemaakt in de Couwervestraat in Goes, tijdens de begin jaren van TMC. TMC Wonen is al namelijk meer dan 42 jaar een begrip. In 1975 begon J. Witte Sr. een kleine tapijtzaak in Goes. Het bedrijf ontwikkelde zich snel en opende een filiaal in Kruiningen. In de jaren die volgde zijn er nog meer vestigingen geopend.

Je kan de TMC wonen vinden in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. In Goes zitten twee vestigingen van TMC naast elkaar: de meubel woonwinkel en de vloer-, raam- en wandbekleding woonwinkel. Daarnaast is er een logistiek centrum in Goes, van hieruit worden verschillende ondersteunende taken uitgevoerd.

42+ jaar ervaring in wonen

Al meer dan 42 jaar heeft de familie Witte ervaring in wonen én dat merk je zowel in de woonwinkel als in de uitvoering. Dankzij deze ervaring speelt TMC slim in op de nieuwste trends. In 2017 is de woonwinkel in Goes volledig vernieuwd en zijn de ontwikkelingen in 3D nóg verder gegaan. De meubelstoffeerderij in TMC Goes is hier een voorbeeld van.

8,4 via Klantenvertellen.nl

Wij willen onze klanten blij maken. Daarom streven we naar een uitstekende dienstverlening. De klantervaring moet perfect zijn, zowel in de winkel als bij het bezorgen en monteren van de producten. Na de verkoop en levering zijn wij je ook graag van dienst. Zodat jij tevreden kan zijn met de service en trots kan zijn op je nieuwe interieur.

4 Woonwinkels

De TMC wonen vindt je in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Op de Goese woonboulevard vind je twee woonwinkels van TMC Wonen. In TMC WoonWenz vind je meubels en woonaccessoires voor je interieur. TMC Goes staat bol van inspiratie en advies op het gebied van slapen, vloer-, raam- en wandbekleding.

Eigen vakmannen in dienst

Bij TMC Wonen hebben we onze eigen vakmannen in dienst. Voor elke specialisatie hebben we speciale vakmannen. We hebben gordijnenspecialisten, vloerenspecialisten, houten vloerenspecialisten en hebben we bezorgers die ervoor zorgen dat alles keurig geplaatst wordt. Zodat jij verzekerd bent van een goede service!

Bedrijfsinformatie

Hieronder vindt je enkele zakelijke gegevens van TMC Wonen. Ben je opzoek naar andere bedrijfsinformatie? Neem dan contact op via info@tmcwonen.nl.

KVK: 22028142

BTW nummer: NL804410306B01

Bankrekeningnummer: NL36RABO0510010857

Toe aan een nieuwe uitdaging? Een actueel overzicht van onze vacatures vind je op: werken bij TMC Wonen.

  • Jaap

    Directeur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 42

    Bij Jaap kan je altijd terecht voor een goed gesprek. Jaap is een echte sfeermaker en drinkt graag een kop koffie met de klanten om zo dichtbij de klanten te blijven staan. Dankzij de gedrevenheid en positiviteit van Jaap is TMC groot geworden.