PVC houtlook | TMC Wonen

PVC houtlook specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van PVC houtlook in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Meer weten over pvc vloeren

Wil je binnenkort een PVC vloer laten leggen met een prachtige houtlook uitstraling? Goed idee! Een PVC vloer kan namelijk veel verschillende uitstralingen nabootsen. Daarnaast is het materiaal geluiddempend en isolerend. Kijk je op tegen het onderhoud van je PVC vloer? Niet nodig! Deze vloer is zeer eenvoudig te onderhouden. Bekijk de vele mogelijkheden van een PVC vloer bij TMC Wonen.

MAAK AFSPRAAK

Hoe is een PVC houtlook vloer opgebouwd?

Deze harde, maar flexibele vloer, is opgebouwd uit verschillende lagen. De onderste laag zorgt ervoor dat de vloer stevig is. Vervolgens is er een laag geplaatst, die de vloer beschermt tegen uitzetten en krimpen. Daarna komt er een laag waar het design op gedrukt of geperst is. Je mooie PVC vloer met een houtlook krijgt dus op de deze laag de uitstraling. Als laatst wordt er een toplaag geplaatst die ervoor zorgt dat de vloer niet beschadigd.

Vloerverwarming combineren met een PVC vloer

Vraag je je af of je een vloerverwarming kan combineren met een PVC vloer? Dit kan! Laat je wel eerst uitgebreid adviseren door een van onze specialisten. Zij bekijken jouw situatie en de staat van bijvoorbeeld jouw ondervloer. De dikte van de vloer heeft invloed op de geleiding van de warmte. Dit betekent dat de ondervloer helemaal vlak, droog en schoon moet zijn.

Laat je PVC houtlook vloer leggen door experts

Heb je een prachtige PVC vloer met een houtlook uitgekozen? Dan wil je natuurlijk dat deze zorgvuldig en efficiënt gelegd wordt, zodat je jaren plezier hebt van je vloer. Schakel daarom een van onze experts in, zodat je zeker weet dat het leggen van de vloer goed gebeurd. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze collectie? Neem dan contact met ons op!

pvc betonlook vloer | shutters zeeland | buitenzonwering screens

MEER OVER PVC HOUTLOOK
  • Machteld

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 3

    Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.