PVC houtlook vloeren in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Wil je binnenkort een PVC vloer laten leggen met een prachtige houtlook uitstraling? Goed idee! Een PVC vloer kan namelijk veel verschillende uitstralingen nabootsen. Daarnaast is het materiaal geluiddempend en isolerend. Kijk je op tegen het onderhoud van je PVC vloer? Niet nodig! Deze vloer is zeer eenvoudig te onderhouden. Bekijk de vele mogelijkheden en ontdek PVC Vloeren bij TMC Wonen.

MAAK AFSPRAAK

Hoe is een PVC houtlook vloer opgebouwd?

Deze harde, maar flexibele vloer, is opgebouwd uit verschillende lagen. De onderste laag zorgt ervoor dat de vloer stevig is. Vervolgens is er een laag geplaatst, die de vloer beschermt tegen uitzetten en krimpen. Daarna komt er een laag waar het design op gedrukt of geperst is. Je mooie PVC vloer met een houtlook krijgt dus op de deze laag de uitstraling. Als laatst wordt er een toplaag geplaatst die ervoor zorgt dat de vloer niet beschadigd.

Vloerverwarming combineren met een PVC vloer

Vraag je je af of je een vloerverwarming kan combineren met een PVC vloer? Dit kan! Laat je wel eerst uitgebreid adviseren door een van onze specialisten. Zij bekijken jouw situatie en de staat van bijvoorbeeld jouw ondervloer. De dikte van de vloer heeft invloed op de geleiding van de warmte. Dit betekent dat de ondervloer helemaal vlak, droog en schoon moet zijn.

Laat je PVC houtlook vloer leggen door experts

Heb je een prachtige PVC vloer met een houtlook uitgekozen? Dan wil je natuurlijk dat deze zorgvuldig en efficiënt gelegd wordt, zodat je jaren plezier hebt van je vloer. Schakel daarom een van onze experts in, zodat je zeker weet dat het leggen van de vloer goed gebeurd. Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze collectie? Neem dan contact met ons op!

pvc betonlook vloer | shutters zeeland | buitenzonwering screens

MEER OVER PVC HOUTLOOK
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122