Rolgordijnen

Locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is erkende interieurspecialist op gebied van binnenzonwering. In onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom hebben wij een ruime collectie rolgordijnen. Kom eens langs en laat je inspireren voor de raamdecoratie in jouw woning of pand. Ontdek wat er mogelijk is op het gebied van gordijnen. Naast rolgordijnen bieden wij ook vouwgordijnen, horren, shutters en lamellen. Wij helpen je graag bij het vinden van de best passende oplossing voor jouw interieur!

Soorten binnenzonwering

Er is veel variatie in raambekleding, ieder product met zijn eigen voordelen en eigenschappen. Zo zijn er jaloezieën, shades, rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, shutters, plissé gordijnen en meer. Binnen rolgordijnen zijn er ook nog diverse typen. Zo heb je houten gordijnen, ook wel jaloezieën genoemd, en rolgordijnen duo. Het voornaamste voordeel van binnenzonwering is het bieden van privacy. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om de lichtinval te bepalen. Bovendien kleden ze een ruimte mooi aan, zodat jouw huis knus en gezellig aanvoelt.

Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen van TMC Wonen zijn zorgvuldig samengesteld. Voor dit type gordijn wordt vaak gekozen in woonkamers of slaapkamers. Ze zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten en de ruimte koel te houden. Wanneer ze gevoerd zijn is het verduisterende en isolerende effect groter. Minder zonwerend zijn rolgordijnen die transparant zijn, deze bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Gordijnen op maat

Wij maken jouw rolgordijnen op maat. De opties waaruit een selectie gemaakt kan worden zijn eindeloos. Onze adviseurs helpen je graag in het maken van deze keuze. Zo heb je de mogelijkheid om kleur, dessin, materiaalsoort en ophangsysteem te kiezen. Na de selectie wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Interieuradvies aanvragen

Rolgordijnen in Zeeland

Nog niet zeker welke rolgordijnen het beste passen in jouw woning of pand? Of ben je nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren. De TMC-woonboulevards vind je op meerdere locaties in Zeeland: in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Vanuit Terneuzen, Middelburg of Zierikzee ben je binnen een half uurt in onze vestiging in Goes, hier kun onder andere terecht voor rolgordijnen, meubels, raam- en wandbekleding en voor vloeren. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen!

 • Eriënne

  Adviseur

  Vestiging: TMC Kruiningen

  Aantal jaren in dienst: 1

  Zorgzaam, bescheiden en creatief. Zo kennen we Eriënne. Achter de schermen is Eriënne mede-verantwoordelijk voor het ontwikkelen van 3D-interieurplannen. Regelmatig is Eriënne aan het bloggen en maakt ze inspirerende video's!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122