Rolluiken

Specialist in Buitenzonwering. Locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Een ruim aanbod rolluiken vind je bij TMC Wonen. Wij zijn specialist op het gebied van rolluiken in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Voor persoonlijk advies bij het vinden van de passende zonwering staan onze adviseurs voor je klaar. Zowel in één van onze woonwinkels in Zeeland als ook bij jou thuis!

Voordelen rolluiken

Buitenzonwering heeft diverse toepassingen, ieder met eigen voordelen. Eén hiervan is het gebruik van rolluiken voor buiten. Door het gebruik hiervan wordt de lichtinval in de woning beperkt. Daarnaast houden ze ongewenste insecten buiten en geven je meer privacy. Een bijkomend voordeel is dat ze dienen als woning inbraak preventie. De belangrijkste functie is het koel houden van de woning, oftewel rolluiken als zonwering. Rolluiken houden namelijk de warmte buiten, wat zorgt voor extra comfort in de zomermaanden.

Soorten rolluiken

Er zijn verschillende soorten waar je een selectie uit kan maken bij het kopen van rolluiken. TMC Wonen beschikt onder andere over handbediende en elektrische rolluiken. Elektrisch bedienbare rolluiken zijn erg gemakkelijk in gebruik. Open of sluit eenvoudig de raambekleding vanuit je luie stoel, bed of werkplek. Zo maak je alledaagse bezigheden net wat makkelijker. Daarnaast vergroot het de veiligheid. Door het gebrek aan koorden is een elektrisch rolluik erg kindvriendelijk.

Interieuradvies aanvragen

Wat kosten rolluiken?

De prijs van rolluiken voor jou is afhankelijk van diverse factoren. Kies je bijvoorbeeld voor elektrische rolluiken of ga je voor handbediening? Daarnaast spelen jouw wensen in materiaal, kleur en functionaliteit een grote rol. Dit zorgt ervoor dat de prijs van rolluiken uniek is voor iedere klant. TMC Wonen komt graag bij jou langs om de kosten van rolluiken te berekenen.

Rolluiken kopen

Ben je (nog) niet zeker welke rolluiken geschikt zijn? Onze adviseurs vinden samen met jou de best passende oplossing voor jouw raambekleding. Voor rolluiken kun je terecht bij één van onze TMC-woonwinkels. Bekijk de mogelijkheden in rolluiken in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom in de winkel. Of neem contact op en maak direct online een afspraak.

 • Coen

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 5

  Opzoek naar buitenzonwering? Of het nu een terrasoverkapping of een rolluik betreft, Coen kan je altijd helpen in de zoektocht naar het juiste product. Samen met jou zoekt hij naar een oplossing die aan jouw wensen voldoet!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122