Shutters Zeeland

Shutter specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Maatwerk shutters koop je bij een specialist met meerdere vestigingen in de omgeving van Zeeland. Zowel in Goes, Kruiningen als in Bergen op Zoom helpen de vriendelijke medewerkers je graag met je aankoop. Ga je voor smalle lamellen passend bij je klassieke inrichting? Of heb je een moderne inrichting en kies je voor brede lamellen? Bij ons vind je wat je zoekt.

Shutters bij dé specialist nabij Zeeland: functioneel, comfortabel en stijlvol

In onze vestigingen in de buurt van Zeeland, beschikken we over verschillende soorten shutters die allemaal functioneel, comfortabel en stijlvol zijn. Voor zowel raam, terras als venters hebben wij diverse soorten, modellen en opties voor je. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je informeren door een van onze specialisten, zodat je vindt wat je zoekt.

Laat je shutters op maat maken

Om ervoor te zorgen dat de shutters precies in je woning passen, hanteren wij maatwerk. Elke situatie is anders en uiteraard heeft iedereen andere voorkeuren als het gaat om functionaliteit, kleuren en materialen. Daarom kies je bij ons uit een uitgebreid aanbod maatwerk shutters. Wij horen graag je wensen en voorkeuren, zodat wij op basis daarvan de juiste shutters voor jou op maat maken.

MAAK AFSPRAAK

Bekijk de vele voordelen van shutters

Naast dat het echte blikvangers zijn in je inrichting, regelen shutters de hoeveelheid licht en privacy. Alle shutters die worden verkocht in Zeeland en Brabant, zijn gemaakt van duurzame materialen. Een ander groot voordeel, is dat ze eenvoudig schoon te houden zijn door middel van een stoffer en een lichtvochtige doek.

Weet je wat je zoekt? Vraag een offerte aan!

Heb je al enig idee welk maatwerk shutters je zoekt? Dan vraag je eenvoudig via de website een offerte aan. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast! Als je iets meer advies nodig hebt, maak je een afspraak voor interieuradvies van een van onze medewerkers.

buitenzonwering screens | buitenzonwering lamellen | laminaat zeeland | Luxaflex raambekleding

MEER OVER SHUTTERS
 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122