Traprenovatie

Traprenovaties in omgeving Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

De trap is versleten of past niet meer bij het interieur? En ben je toe aan een vernieuwing? Renoveer dan jouw trap met TMC Wonen. Wij zijn erkend interieurspecialist op het gebied van traprenovatie in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. TMC Wonen heeft ruime ervaring in trappen bekleden, trappen renoveren en trappen opknappen. Onze adviseurs komen graag bij je langs voor het adviseren, leggen of monteren van trapbekleding.

Trap renoveren: Type trapbekleding

Trappen kunnen worden bekleed met een breed scala aan mogelijkheden, zoals: laminaat, PVC, vinyl en hout. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een tapijten bekleding. In de brede collectie van TMC Wonen vind je altijd een passende oplossing voor jouw interieurstijl. Of je huis nu een klassieke, moderne, landelijke of elegante stijl heeft, onze brede collectie bevat de afwerking waar jij naar op zoek bent.

De trap is een veelgebruikt element in de woning. Het is dus belangrijk dat deze bestand is tegen slijtage. Een trap kan gerenoveerd worden met gelijke materialen welke op de vloer gelegd worden. Een duurzame en slijtvaste oplossing is het opknappen van een trap door het gebruik van laminaten of houten overzettreden. Voor een praktische en makkelijk schoon te houden trap is het gebruik van vinyl of PVC aan te raden. Ook is het mogelijk om de traptreden te stofferen met tapijt. Tapijt is zowel zacht als warm maar ook sfeervol en geluiddempend. Voor persoonlijk advies om je trap te renoveren staan de adviseurs van TMC Wonen voor jou klaar.

MAAK AFSPRAAK

Traprenovatie kosten

De prijs van een traprenovatie voor jou hangt af van diverse factoren. De kosten voor het opknappen van een trap is onder andere afhankelijk van jouw wensen en de huidige trap. Traprenovatie prijzen verschillen per trap. Dit maakt dat de kosten voor iedere situatie uniek zijn. TMC Wonen komt graag bij jou thuis langs om de kosten van een traprenovatie te berekenen.

Traprenovatie Zeeland

Meer weten over traprenovatie of advies op maat nodig? Voor de renovatie van jouw trap kun je terecht bij één van onze woonwinkels in Zeeland. Met drie locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom is er altijd een TMC-winkel bij jou in de buurt. Kom gerust naar één van onze woonwinkels in Zeeland en vraag onze adviseurs naar de traprenovatie mogelijkheden. Of neem contact met ons op en maak direct online een afspraak.


Luxaflex raamdecoratie l PVC klikvloer l Online Woonwinkel l Screens

 • Machteld

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Maak kennis met het creatieve brein van TMC Goes. Machteld kan je als geen ander (stylings)tips geven voor het (her)inrichten van je interieur. Daarnaast heeft ze veel kennis van raambekleding, wandbekleding en vloerbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122