Maak afspraak

Vier de Lente | TMC Wonen

Vier de Lente en profiteer bij TMC Wonen

Van 30 april tot en met 21 mei 2018 is het extra leuk woonshoppen bij alle woonwinkels van TMC! Je ontvangt sowieso een basiskorting van 5%, deze korting kan oplopen tot 12,5%!Lente Actie

We vieren de lente graag op een ludieke wijze, zodat het woonwinkelen nog leuker wordt voor onze klanten.

Daarom geven we in de actieperiode, aan elke kopende klant, een kans om de korting op te laten lopen tot 12,5%! Elke kopende klant krijgt sowieso een basiskorting van 5%. Hoe scoor je dan die andere 7,5% korting? Per woonwinkel liggen er 4 bloembollen: van deze 4 bloembollen mag je drie bloembollen aanwijzen en daarvan de juiste kleur raden. De bloembollen hebben de kleuren: oranje, wit, paars en geel. Voor elke kleur die je goed raadt ontvang je nog eens 2,5% korting! Aangezien je drie kleuren goed kan raden, kan de korting oplopen tot (basiskorting 5% + 7,5% van het raden) 12,5%!

Als extra trekken we aan het eind van de actieperiode 2 orders, op deze orders geven we maar liefst 50% korting! Met een maximum van €4500.

Als dank voor het meedoen aan de actie krijgt elke klant een aantal bloembollen mee. OP = OP.

Goed om te weten: de Dahlia bloembollen moeten in mei geplant worden, dat komt dus goed uit!

*Kleur op de afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk kleur.

 • Chelsey

  Chelsey

  Adviseur

  Chelsey

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!