Lees de maatregelen die wij treffen i.v.m. het coronavirus. Maak een afspraak of bekijk de openingstijden.

Vouwgordijnen

Specialist in Raambekleding. Locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is specialist in vouwgordijnen, met winkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Kom eens langs en laat je inspireren voor de raamdecoratie in jouw woning of pand. Ontdek wat er mogelijk is op het gebied van vouwgordijnen. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de best passende vouwgordijnen voor jouw interieur! Wij hebben onder andere merken als Kobe, Essente, Chivasso, Acker, Eijffinger, Artelux en meer.

Voordelen binnenzonwering

Eén van de voornaamste voordelen van binnenzonwering zoals vouwgordijnen als ook rolgordijnen is dat ze privacy kunnen bieden. Daarnaast geven ze je de mogelijkheid om een ruimte mooi aan te kleden, zo maak je jouw huis snel knus en gezellig. Bovendien hebben gordijnen een geluiddempend effect en verbeteren de akoestiek in de ruimte. Verder beperken ze de lichtinval of kunnen ze een kamer helemaal verduisteren.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende vouwgordijnen van TMC wonen zijn met zorg samengesteld. Deze worden vaak toegepast in kinderkamers en slaapkamers en zijn bedoeld om weinig tot geen licht door te laten. Vouwgordijnen verduisteren maar zijn ook isolerend, zeker wanneer deze gevoerd zijn. Het minst verduisterend zijn transparante gordijnen en bieden een lichte mate van privacy en lichtfiltering.

Op maat gemaakt

Wij maken jouw vouwgordijnen op maat. De keuze opties zijn eindeloos. Zo kun je een selectie maken op het gebied van kleur, stof of plooi kan je ook kiezen voor meerdere kleuren in een gordijn. Na het selecteren van de best passende stof en ophangsysteem wordt alles opgemeten bij jou thuis. Vervolgens worden de vouwgordijnen op maat gemaakt en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.

Interieuradvies aanvragen

Vouwgordijnen in Zeeland

Twijfel je nog welke vouwgordijnen bij jouw interieur passen? Of ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jou? Kom langs in de winkel en laat je adviseren door onze specialisten. De TMC-woonwinkels vind je op drie locaties in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Vanuit bijvoorbeeld Terneuzen, Middelburg of Zierikzee ben je binnen een half uurtje in onze vestiging in Goes, hier kun onder andere terecht voor vouwgordijnen, meubels, raam- en wandbekleding en voor vloeren. We zien jou graag binnenkort in één van onze vestigingen!

 • Anouk

  Adviseur

  Vestiging: TMC Bergen op Zoom

  Aantal jaren in dienst: 2

  In Bergen op Zoom hebben we een creatief brein rondlopen: Anouk. Door haar creatieve blik creëert ze de mooiste interieurs. Geef je interieur de aandacht die het verdient en maak een afspraak of kom langs bij TMC Bergen op Zoom.

 • Whatsapp button not active in edit mode

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122