TMC Wonen 8.4 3256

   Almada 2,5-Zits Flex
   XOOON

   Levertijd: 8 tot 12 weken

   999,-
   Almada 2,5-Zits Flex is available for purchase in increments of 1

   Getoonde uitvoering:

   - Stof Rosswel Onyx (1)

   - 2,5-Zits Flex

   - Poot RVS

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Almada 2,5-Zits Flex

   De Almada 2,5-Zits van XOOON is snel leverbaar in de getoonde uitvoering, stof Rosswel Onyx en RVS poten. Daarbij maakt het niet uit of er gekozen wordt voor een vaste zitting (Fix) of een uitschuifbare zitting (Flex). Deze bank is ook volledig naar eigen wens samen te stellen door middel van de volgende opties:

   - Vaste uitvoering: 2,5-Zits, 3 of 3,5-Zits

   - Hoekopstelling: bovenstaande elementen in combinatie met een Ottomane of Longchair links/rechts of een met een hoekelement.

   - Zitting: Fix of Flex (Zitdiepte 104 – 119 CM)

   - Poot: RVS of Zwart Metaal

   - Bekleding: alle stof- en (kunst)leersoorten van XOOON

   Onderhoud

   De stof Rosswel is een platweefsel en gemaakt van 100 procent polyester. Deze stof heeft garen die haaks op elkaar staan en hebben een fijne look en grip. Een kenmerk is het zogenaamde “pilling” van de stof dat ontstaat doordat kleine vezeldeeltjes loslaten en samenklitten. Dit is geen vermindering van de kwaliteit of houdbaarheid van de stof en kan eenvoudig verwijderd worden met een speciaal scheerapparaat. Het normale, dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een stofzuiger. Gebruik hiervoor te allen tijde het meubelmondstuk (om pilling te voorkomen) en controleer voor gebruik of er geen scherpe randen aanzitten. Reinig het meubel eens in de twee weken met een schone, lichtvochtige doek. Daarnaast is het belangrijk om 1 tot 2 keer per jaar de stof uitgebreid te reinigen met Textile Power Cleaner (=reinigen) en te verzorgen met Textile Protector. Vlekken in de stof direct verwijderen met een lepel, witte doek of tissue. Wrijf (niet deppen!) hierbij van de buitenrand van de vlek naar binnen toe. Maak vervolgens een schone theedoek nat, wring deze uit en dep de vlek totdat het geen vuil meer opneemt. Aanrader: All-in-House Vlekkenservice. Beschermt tegen vlekken en biedt 5 jaar garantie, vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz Goes

   Artikelnummer 88265
   Kleuren Onyx
   Merken XOOON
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof
   Zithoogte 45
   Hoogte 80
   Breedte 196
   Bezig met laden...
   Even geduld...