TMC Wonen 8.4 3256

   Jason Eetkamerstoel Taupe
   Henders & Hazel

   Levertijd: 8 tot 12 weken Verkrijgbaar bij TMC WoonWenz Goes

   149,-

   Getoond model:

   - Kibo Taupe + Fantasy Beige

   - Frame Zwart

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Jason Eetkamerstoel Taupe

   Deze Jason Eetkamerstoel van Henders en Hazel is bekleed met een combinatie van de stof Kibo Taupe en stof Fantasy Beige. Het frame is standaard zwart. Deze eetkamerstoel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurcombinaties.

   - Kibo Taupe + Fantasy Beige

   - Kibo Antraciet + Fantasy Antraciet

   - Kibo Cognac + Fantasy Brique

   Onderhoud

   De stof Kibo is een microvezelstof, een samenstelling (wirwar) van microscopische vezeldeeltjes, en gemaakt van 100 procent polyester. Kenmerken van dit stofsoort zijn het zachte gevoel, de mooie uitstraling, lichtechtheid en onderhoudsvriendelijkheid. Om verkleuring van de stof te voorkomen, is het belangrij om regelmatig te rouleren. Daarnaast is ook een lichte mate van pilling mogelijk: het loslaten en samenklitten tot bolletjes van kleine vezeldeeltjes tijdens het gebruik. Dit is geen vermindering van de stofkwaliteit en kan eenvoudig verwijderd worden door gebruik te maken een speciaal hiervoor ontwikkeld scheerapparaat. Pilling kan ook ontstaan door te intensief stofzuigen of borstelen. Gebruik daarom voor het normale en dagelijkse onderhoud van de stof altijd het meubelmondstuk van de stofzuiger. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een schone, lichtvochtige en klam warme doek (zonder toevoeging van kunstmatige schoonmaakmiddelen). Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Textile Power Cleaner (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming). Aanrader: behandel de stof voor het eerste gebruik met deze onderhoudsmiddelen of maak gebruik van de All-in-House vlekkengarantieservice. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   De stof Fantasy is een gebreid (knitted) + geprint stofsoort en gemaakt van 100 procent polyester. Kenmerkend aan dit stofsoort is de grotere flexibiliteit en rekbaarheid van de stof in vergelijking met geweven stofsoorten. Het normale en dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een schone, eventueel klam warme lichtvochtige, doek en stofzuiger. Gebruik bij het stofzuigen altijd het meubelmondstuk en controleer vooraf of er geen scherpe randen aanzitten die het leer kunnen beschadigen. Gebruik voor het schoonmaken geen kunstmatige schoonmaakmiddelen. Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Cleantex (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming). Aanrader: behandel de stof voor het eerste gebruik met deze onderhoudsmiddelen of maak gebruik van de All-in-House vlekkengarantieservice. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud)

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz

   Artikelnummer 126530
   Kleuren Taupe
   Merken Henders & Hazel
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof
   Zithoogte 49
   Hoogte 90
   Breedte 49
   Bezig met laden...
   Even geduld...