TMC Wonen 8.4 3256

   Hoekbank Savona
   Henders & Hazel

   Levertijd: 8 tot 12 weken Verkrijgbaar bij TMC WoonWenz Goes

   4.799,-

   Getoond model:

   3-Zits arm links + Hoek + Ottomane rechts

   - Stof Savannah groen + Leer Cuba Groen

   - Designpoot Zwart

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Hoekbank Savona

   Productinformatie

   Deze Savona hoekbank van Henders & Hazel bestaat uit een 3-zits met arm links + hoek + ottomane rechts. Dit model is bekleed met een combinatie van de stof Savannah Groen met het leer Cuba Groen en is voorzien van een zwarte designpoot.

   Dit model is zelf samen te stellen uit de volgende opties:

   - Vaste uitvoering: 2,5-Zits en 3-Zits

   - Hoekopstelling: bovenstaande elementen in combinatie met een longchair of ottomane links/rechts of met een hoekelement

   - Zitting: Supreme Foam of pocketvering

   - Optioneel: Pocketvering, manueel verstelbare zittingen, contrastbies in alle stoffen en kleuren en USB connector

   - Poot: Standaard poot in antraciet metaal of designpoot zwart

   - Bekleding: alle stof- en (kunst)leersoorten van Henders & Hazel

   Onderhoud

   De stof Savannah en de stof Calabria zijn microvezelstoffen, een samenstelling (wirwar) van microscopische vezeldeeltjes, en gemaakt van 100 procent polyester. Kenmerken van dit stofsoort zijn het zachte gevoel, de mooie uitstraling, lichtechtheid en onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast is ook een lichte mate van pilling mogelijk: het loslaten en samenklitten tot bolletjes van kleine vezeldeeltjes tijdens het gebruik. Dit is geen vermindering van de stofkwaliteit en kan eenvoudig verwijderd worden door gebruik te maken een speciaal hiervoor ontwikkeld scheerapparaat. Pilling kan ook ontstaan door te intensief stofzuigen of borstelen. Gebruik daarom voor het normale en dagelijkse onderhoud van de stof altijd het meubelmondstuk van de stofzuiger. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een schone, lichtvochtige en klam warme doek (zonder toevoeging van kunstmatige schoonmaakmiddelen). Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van Textile Power Cleaner (=reinigen) in combinatie met Textile Protector (=bescherming). Aanrader: behandel de stof voor het eerste gebruik met deze onderhoudsmiddelen of maak gebruik van de All-in-House vlekkengarantieservice. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   Cuba leer is gemaakt van buffelhuiden en behoort tot het volaniline leersoort, een 100 procent natuurproduct dus. Het leer is onbeschermd en heeft alleen een vatverving met in de meeste gevallen een licht transparante finish laag. De huid is daardoor gevoelig voor intrekkend vuil, vet en vocht maar heeft de meest natuurlijke uitstraling onder de leersoorten. Oneffenheden en kleurverschillen zijn goed zichtbaar en het leer voelt soepel en zacht aan. Met het gebruik neemt de vintage look toe en om het leer te beschermen is het belangrijk om direct zonlicht zoveel mogelijk te vermijden. Het normale en dagelijkse onderhoud kan gedaan worden met een schone, eventueel klam warme lichtvochtige, doek en stofzuiger. Gebruik bij het stofzuigen altijd het meubelmondstuk en controleer vooraf of er geen scherpe randen aanzitten die het leer kunnen beschadigen. Gebruik voor het schoonmaken geen kunstmatige schoonmaakmiddelen en maak het leer daarna altijd droog met een schone doek. Voor uitgebreid onderhoud, wat één tot twee keer per jaar gedaan moet worden, is het aan te raden om gebruik te maken van een Leather Care Kit – Brushed & Vintage Leather. Hierin zit het reinigingsmiddel Leather Vintage Lotion en het onderhoudsmiddel Leather Protector. Alle onderhoudsmiddelen en uitgebreid advies zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop (zie Accessoires – Onderhoud).

   Verkrijgbaar bij: TMC WoonWenz in Goes

   Artikelnummer 179595
   Kleuren Groen
   Merken Henders & Hazel
   Winkel TMC WoonWenz Goes
   Materialen Stof
   Hoogte 91
   Lengte 255
   Breedte 329
   Bezig met laden...
   Even geduld...