TMC Wonen 8.4 2652

   Leather Care Kit - Brushed & Vintage

   Uit voorraad leverbaar

   34,95
   Leather Care Kit - Brushed & Vintage is available for purchase in increments of 1

   Geschikt voor geschuurde leersoorten zoals bijvoorbeeld nubuck, suède, vintage- en pilotenleer

   Leather Care Kit – Brushed Leather

   - 500ml spuitbus Leather Protector

   - 500ml Vintage Lotion

   - Nubuckspons

   - Reinigingswashand

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Leather Care Kit - Brushed & Vintage

   1. Leather Vintage Lotion 500 ML

   Geschikt voor vintage leersoorten zoals bijvoorbeeld Kenialeer, Afrika- en Pilotenleer.

   Productinformatie:

   De Leather Vintage Lotion is bedoeld voor vintage leersoorten, welke gekenmerkt worden door een robuuste en velours uitstraling met verschillende kleurnuances. In veel gevallen is dit specifieke leersoort licht geborsteld of licht opgeruwd en heeft het een "doorleefde uitstraling". Door de speciale samenstelling van de lotion wordt het leer gereinigd van lichte vervuiling en huidvet en beschermt het tegen indringend vocht en vuil. Daarnaast wordt de kleur van het meubel opgefrist en verdiept.

   Verwerkingsadvies:

   Vintage Leather Lotion op een niet-pluizende, schone en witte doek of washand spuiten. Reinig het leer met een vlakke hand in lichte, cirkelvormige bewegingen en neem steeds een schoon deel van de doek of spoel deze met schoon water tussentijds goed uit. Voorkom bij het poetsen van deze leersoorten dat er te hard wordt gewreven. Indien gewenst, kan na drogen het leer licht worden opgewreven met een zachte borstel of droge witte badstofdoek.

   2. Leather Protector 500 ML

   Geschikt voor geschuurde leersoorten zoals bijvoorbeeld nubuck, suède, vintage- en pilotenleer

   Productinformatie:

   Nieuw of pas gereinigd geschuurd leer kan met Leather Protector behandeld worden om te beschermen tegen vuil en vlekken op basis van water, olie of vetten. Het herstelt de waterafstotende eigenschappen van het leer zodat geknoeide vloeistoffen eenvoudig opgedept kunnen worden. Verder is er niets te zien of te voelen van de behandeling.

   Verwerkingsadvies:

   Alleen toepassen op nieuw of pas gereinigd geschuurd leer. Daarnaast moet de ondergrond kleurecht zijn. Test dus eerst op een onopvallende plaats en als de kleur afgeeft, niet verder behandelen! Houdt de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20-25 centimeter afstand. In gelijkmatige banen spuiten en het behandelde oppervlak circa 60 minuten laten drogen. Na 6 tot 12 uur is het maximale beschermingsniveau bereikt. Controleer of de behandeling voldoende is aangebracht door enkele druppels water op het oppervlak te leggen. De waterdruppels moeten "parelen" (= als druppels op het leer blijven liggen). Indien de druppels water binnen 5 seconden wegzakken in de stof, dezelfde behandeling herhalen. De inhoud van deze spuitbus is voldoende voor ca. 8-10 m². Als er een witte stof achterblijft na droging, deze afborstelen en extreme overdosering vermijden. Nabehandeling: het leer regelmatig controleren en indien nodig nabehandelen met Leather Protector, vooral als het net intensief gereinigd is.

   ArtikelnummerORANJE0004
   MerkenTMC Wonen
   WinkelTMC Wonen
   MaterialenLeer
   Bezig met laden...
   Even geduld...