TMC Wonen 8.4 2652

   Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner

   Uit voorraad leverbaar

   17,50
   Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner is available for purchase in increments of 1

   Geschikt voor matgelakte houtsoorten

   Wood Care Kit - Matt Polish

   - Wood Matt Polish 250 ML flacon

   - Natural Wood Cleaner 250 ML flacon

   - Microvezeldoek

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Matt Polish Wood Care Kit + Cleaner

   Geschikt voor alle matgelakte houtsoorten

   1. Natural Wood Cleaner

   Productinformatie

   Natural Wood Cleaner is een intensieve houtreiniger die tevens als voorbehandelingsmiddel fungeert bij het gebruik van alle onderhoudsmiddelen die er voor houten meubelen verkrijgbaar zijn. Natural Wood Cleaner wordt onder andere gebruikt voor het intensief reinigen van vervuilde waslagen, olielagen of laklagen. Tevens is het in staat om (zware) vlekken te verwijderen uit meubelen die voorzien zijn van was of olie (eventueel in combinatie met een zeer fijn staalwolletje of schuursponsje). Door het gehele meubel vooraf hiermee een behandeling te geven, wordt bij een aansluitende behandeling met een willekeurig onderhoudsmiddel een beter resultaat bereikt. Dit omdat het onderhoudsmiddel zich niet meer vermengd met het nog aanwezige vuil op het meubel. Omdat Natural Wood Cleaner de ondergrond intensief reinigt, wordt de ondergrond enigszins schraal. Hierdoor dient men na een behandeling altijd een geschikt onderhoudsmiddel te gebruiken.

   Verwerkingsadvies

   Breng de Natural Wood Cleaner aan op een schone en droge doek. Hiermee het meubel royaal inwrijven en een zeer korte tijd laten inwerken. Vervolgens het opgeloste vuil verwijderen met een schoon deel van de gebruikte doek. Na het gebruik van Natural Wood Cleaner het meubel altijd nabehandelen met een geschikt onderhoudsmiddel. Intensieve vlekken op geoliede of met was afgewerkte meubelen kunnen verwijderd worden door een fijn staalwolletje te bevochtigen met Natural Wood Cleaner. Hiermee de vlek licht polijsten totdat deze verdwenen is. Let op, niet te hard drukken, want dan bestaat de kans dat er te diep in het hout geschuurd wordt en er “licht” hout zichtbaar wordt en dus kleurverschil in het meubel.

   2. Wood Matt Polish

   Productinformatie

   Dit verzorgingsproduct verwijdert eventuele glimplekken en frist het houten meubel op zonder een extra glanslaag achter te laten. Het is ook te gebruiken voor naturel geoliede houtsoorten of meubels die zijn afgewerkt met Natural Wood Sealer of Natural Wood Protector.

   Verwerkingsadvies

   Indien nodig, maar zeker aan te raden, is om het meubel eerst te reinigen en te ontvetten met Natural Wood Cleaner. Vervolgens de Mat Polish dun en egaal aanbrengen met een doek en laten drogen. Droogtijd: handdroog na 30 minuten, volledig droog na 2 uur. Hardnekkige glimplekken nogmaals plaatselijk behandelen. Let op: bij glimplekken in tweecomponenten laklagen het oppervlak voorzichtig behandelen met een pannenspons of fijne scotchbrite (altijd in de lengterichting van het hout). Behandeling 4 á 6 keer per jaar herhalen.

   ArtikelnummerORANJE0024
   MerkenTMC Wonen
   WinkelTMC Wonen
   MaterialenHout
   Bezig met laden...
   Even geduld...