TMC Wonen 8.4 2652

   Textile Care Kit - Clean & Protect

   Uit voorraad leverbaar

   22,95
   Textile Care Kit - Clean & Protect is available for purchase in increments of 1

   Geschikt voor natuurlijke en synthetische (microvezel) textielsoorten

   Textile Care Kit

   – 500ml Textile Protector

   – Reinigingswashand

   – 500ml Textile Cleantex

   – Doek

   • Omschrijving
   • Eigenschappen
   • Stel een vraag

   Textile Care Kit - Clean & Protect

   1. Textile Cleantex 500 ML

   Productinformatie

   Textile Cleantex is een textielreiniger op waterbasis en verwijderd vlekken uit natuurlijke en synthetische (microvezel) stoffen. Vervuiling en vlekken van bijvoorbeeld drank, voedingsmiddelen en afscheiding van mens en zoogdier kunnen hiermee verwijderd worden. Dit reinigende middel is onder meer te gebruiken op meubelen, autobekleding, tapijt en gordijnen. Kijk voor de zekerheid wel altijd na of de stof met Textile Cleantex behandeld kan worden.

   Verwerkingsadvies

   Test altijd eerst op een onopvallende plaats voor de kleurechtheid en –bestendigheid van de stof en vergelijk het effect na opdrogen. Vervolgens de vlek voldoende inspuiten en even laten intrekken. Wrijf/dep met een schone doek de vlek van buiten naar binnen en herhaal deze behandeling wanneer de vlek nog niet verdwenen is. Let op, Textile Cleantex is licht schuimend. Laat het daarom even inwerken voor het wrijven/deppen.

   2. Textile Protector 500 ML

   Productinformatie

   Nieuw of pas gereinigd textiel kan met Textile Protector behandeld worden om te beschermen tegen vuil en vlekken op basis van water, olie of vetten. Het herstelt de waterafstotende en vlekwerende eigenschappen van de stof zodat geknoeide vloeistoffen eenvoudig opgedept kunnen worden. Verder is er niets te zien of te voelen van de behandeling. Dit beschermende middel is ook te gebruiken voor bijvoorbeeld gordijnen, wandtextiel, tuinkussens en kleding. Kijk voor de zekerheid wel altijd na of de stof met Textile Protector behandeld kan worden.

   Verwerkingsadvies

   Zorg er voor dat de behandeling plaats vindt een in een goed geventileerde ruimte, bij voorkeur zelfs buiten, en blijf minimaal 3 uur ventileren. Test eerst op een onopvallende plaats voor de kleurechtheid en –bestendigheid en vergelijk het effect na opdrogen. Wanneer het om een al gebruikte stof gaat, reinig het dan eerst met Textile Cleantex. Bij het aanbrengen is het belangrijk dat de spuitbus rechtop gehouden wordt en op ongeveer 20 tot 30 centimeter van de stof. De droogtijd is om en nabij de 12 uur en herhaal deze behandeling ieder jaar, wel pas nadat de stof is gereinigd.

   ArtikelnummerORANJE0017
   MerkenTMC Wonen
   WinkelTMC Wonen
   MaterialenTextiel
   Bezig met laden...
   Even geduld...