Eetkamerstoelen

XOOON Eetkamerstoelen

Bekijk de nieuwste XOOON eetkamerstoelen online! Weet jij al zeker welke XOOON stoelen je wilt hebben? Bestellen kan eenvoudig via onze shop. Wil je advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, zo kunnen we je helpen om de juiste stoelen te bestellen. Zoek ook bijpassende XOOON Eettafel in onze webshop! Benieuwd naar alle eetkamerstoelen van TMC? Bekijk ze hier: Eetkamerstoelen van TMC Wonen.

XOOON Stoelen

De allerleukste en nieuwste collectie stoelen van XOOON vind je bij TMC Wonen in Goes! En uiteraard op onze webshop. We leveren fauteuils, eetkamerstoelen en relaxfauteuils van XOOON. Wil je de stoelen proberen? Kom dan langs in onze woonwinkel. 

Armstoel XOOON

Kies je liever voor een stoel met armleuning? Let dan goed op of de armstoel past onder de tafel. Het is natuurlijk wel zo makkelijk dat je de stoel gewoon kan aanschuiven onder de tafel. Wil je zeker weten welke hoogte de armleuning heeft? Neem dan contact met ons op, we helpen je zo snel mogelijk! Onze armstoelen zijn bijvoorbeeld: Benton,

XOOON Noah

De Noah eetkamerstoel is verkrijgbaar in twee kleuren: Noah Cognac en Noah Antraciet. het vierpotige onderstel geeft de stoel een robuust en industrieel karakter. De stof, voor zowel de zitting als de rugleuning is van microleer. De hoogte van de zitting is 50 cm, de rugleuning is 89 cm hoog. Een ideale, stevige eetkamerstoel! 

XOOON Matiz

De Matiz eetkamerstoel van XOOON is beschikbaar in drie kleurvarianten: Matiz Antraciet, Matiz Okergeel en de Matiz Icegrey. De stoel valt direct op door de opening onderaan de rugleuning. Dit element bepaald het design van de stoel i.c.m. het zwarte industriele onderstel. De stoel is bekleed met de stof Lana, deze stof zorgt voor extra grip en aangename uitstraling. 

XOOON Ozzy

De XOOON Ozzy stoel is beschikbaar in twee kleuren: Ozzy Antraciet en Ozzy Cognac. Het onderstel heeft wat weg van de Matix eetkamerstoel van XOOON, maar wijkt daar net wat vanaf. Daarnaast kenmerkt de stoel zich door de verticale stiksels. De hoogte van de rugleuning is 95 cm. De zithoogte is 49 cm. 

 

XOOON Goes

Bekijk alle meubels van XOOON Goes in onze webshop op bezoek onze woonwinkel in Goes.

 

Lees meer ... ... Verberg