Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Woonevent TMC Wonen
Adviseur bij TMC Bergen op Zoom

Woonevent Bergen op Zoom

Ontdek de nieuwste woontrends en ontvang persoonlijk advies tijdens ons evenement! Onze ervaren interieuradviseurs en vakmensen staan samen met bouwdeskundige Bob Sikkes klaar om al jouw woonvragen te beantwoorden. Of het nu gaat om kleurkeuzes, een interieurplan, of verlichtingsconcepten. Ervaar een showcase van interieurnoviteiten en neem deel aan gratis interieur koffiedates voor direct advies. Daarnaast biedt Bob Sikkes inspirerende masterclasses voor een dieper inzicht in interieurontwerp. Mis deze inspirerende ervaring niet!

Het woonevent vindt plaats bij TMC Bergen op Zoom op 2 maart van 10:00 uur tot 17:00 uur met vrije inloop (Masterclasses en interieur koffiedates wel op aanmelding, VOL=VOL).

Woonevent Bergen Op Zoom
Borrel

Laat je inspireren

Geniet op ons evenement van heerlijke hapjes en drankjes, perfect afgestemd op de nieuwste woontrends. Laat je inspireren terwijl je ontspannen rondloopt en deelneemt aan boeiende gesprekken met mede-interieurliefhebbers. Mis deze unieke mix van design, informatie en culinaire verwennerij niet!

Bob Sikkes bouwkundige expert

Masterclass met Bob Sikkes

Laat je inspireren door Bob Sikkes, bekend van het RTL4-programma ‘Kopen zonder kijken’, tijdens zijn twee exclusieve masterclasses op het woonevent. De eerste sessie is van 13:00 tot 14:00 uur, gevolgd door de tweede van 15:00 tot 16:00 uur. Doe mee aan de masterclass en maak kans op een individueel adviesgesprek met Bob Sikkes. Het adviesgesprek sluit ook aan op de masterclass. Laat deze unieke mogelijkheid niet aan je voorbijgaan om direct advies te krijgen van een ervaren expert op het gebied van wonen, en bouwen.

Helaas zijn de masterclasses vol, je kunt jezelf nog aanmelden voor op de reservelijst. Indien er mensen zich afmelden nemen we contact met je op zodat je alsnog kunt deelnemen.

Speeddates met onze interieuradviseurs

Speeddates

Gratis interieur koffiedates tijdens het woonevent! Ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen bij het verfraaien van je leefruimte. Meld je nu aan voor persoonlijk advies op maat, met speeddates van 30 minuten op de volgende tijdstippen:

  • 10:30 – 11:00 uur (VOL)
  • 11:30 – 12:00 uur (VOL)
  • 13:00 – 13:30 uur (VOL)
  • 14:00 – 14:30 uur (VOL)
  • 15:00 – 15:30 uur (VOL)
  • 16:00 – 16:30 uur (VOL)

Helaas zijn de koffiedates vol, je kunt jezelf nog aanmelden voor op de reservelijst. Indien er mensen zich afmelden nemen we contact met je op zodat je alsnog kunt deelnemen. 

Ons woonevent vindt plaats bij: