Zonwering Bergen op Zoom

Ontdek de zonwering afdeling bij Bergen op Zoom

Voor zonwering van de beste merken, kom je langs in onze winkel in Bergen op Zoom. Kies uit merken als Luxaflex, Weinor en Sunmaster voor zowel binnen- als buitenzonwering. Met vragen over zonwering kun je altijd terecht bij onze deskundige adviseurs.

Verschillende soorten zonwering bij onze winkel in Bergen op Zoom

Bij TMC Wonen hebben we verschillende soorten zonwering. Binnenzonwering verwijst naar raambekledingsproducten, die ook worden gebruikt als zonwering. Deze hebben dus zowel een praktische als decoratieve functie. Denk bijvoorbeeld aan (rol)gordijnen, lamellen of jaloezieën. Naast binnenzonwering, hebben we ook een uitgebreid aanbod buitenzonwering. Kies uit markiezen, rolluiken, screens voor je terras, serre of veranda.

MAAK AFSPRAAK

Welke zonwering past bij jou?

Wil je de serre van je huis koel houden? Of heb je een eigen restaurant en denk je eraan om markiezen aan te schaffen? In welke situatie je ook zit, wij hebben de zonwering die bij jou past. Vraag onze vakkundige specialisten om advies. Wij denken met je mee over eventuele mogelijkheden, zodat jij vindt wat je zoekt.

Laat je zonwering op maat maken

Weet je al welke zonwering bij jouw situatie past? Dan maken deze wij graag voor je op maat! Wij begrijpen dat iedere situatie en elke wens uniek is. Ieder persoon heeft andere voorkeuren als het gaat om kleur, materialen en functionaliteit. Laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn en onze medewerkers in Bergen op Zoom maken je zonwering op maat. Als je vragen hebt over onze zonwering, bel dan naar onze vestiging in Bergen op Zoom via (0164) 27 44 77 of kom langs in onze woonwinkel.

verfwinkel goes | zonwering zeeland | pvc tegelvloer

MEER OVER LUXAFLEX BINNENZONWERING
 • Esther

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 4

  Alweer vier jaar is Esther onderdeel van ons team in Goes. Door haar bevlogenheid en gedrevenheid heeft ze al vele klanten geholpen met het opfrissen van het interieur. Haar creativiteit en kennis komen dan goed van pas!

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122