Zonwering Bergen op Zoom | TMC Wonen

Zonwering specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van zonwering in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom


Meer over zonwering

Voor zonwering van de beste merken, kom je langs in onze winkel in Bergen op Zoom. Kies uit merken als Luxaflex, Weinor en Sunmaster voor zowel binnen- als buitenzonwering. Met vragen over zonwering kun je altijd terecht bij onze deskundige adviseurs.

MAAK AFSPRAAK

Verschillende soorten zonwering bij onze winkel in Bergen op Zoom

Bij TMC Wonen hebben we verschillende soorten zonwering. Binnenzonwering verwijst naar raambekledingsproducten, die ook worden gebruikt als zonwering. Deze hebben dus zowel een praktische als decoratieve functie. Denk bijvoorbeeld aan (rol)gordijnen, lamellen of jaloezieën. Naast binnenzonwering, hebben we ook een uitgebreid aanbod buitenzonwering. Kies uit markiezen, rolluiken, screens voor je terras, serre of veranda.

Welke zonwering past bij jou?

Wil je de serre van je huis koel houden? Of heb je een eigen restaurant en denk je eraan om markiezen aan te schaffen? In welke situatie je ook zit, wij hebben de zonwering die bij jou past. Vraag onze vakkundige specialisten om advies. Wij denken met je mee over eventuele mogelijkheden, zodat jij vindt wat je zoekt.

Laat je zonwering op maat maken

Weet je al welke zonwering bij jouw situatie past? Dan maken deze wij graag voor je op maat! Wij begrijpen dat iedere situatie en elke wens uniek is. Ieder persoon heeft andere voorkeuren als het gaat om kleur, materialen en functionaliteit. Laat ons weten wat jouw voorkeuren zijn en onze medewerkers in Bergen op Zoom maken je zonwering op maat. Als je vragen hebt over onze zonwering, bel dan naar onze vestiging in Bergen op Zoom via (0164) 27 44 77.

verfwinkel goes | zonwering zeeland | pvc tegelvloer

MEER OVER LUXAFLEX BINNENZONWERING
  • Chelsey

    Adviseur

    Vestiging: TMC Goes

    Aantal jaren in dienst: 1

    Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!