Lees de maatregelen die wij treffen i.v.m. het coronavirus. Maak een afspraak of bekijk de openingstijden.

Zonwering Zeeland

Specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Voor een uitgebreid assortiment zonwering nabij Middelburg in Zeeland, komt je langs bij TMC Wonen. Bezoek een van onze woonwinkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom en doe inspiratie op voor jouw woning. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de zonwering die bij jou past!.

MAAK AFSPRAAK

Zonwering voor binnen en buiten nabij Middelburg in Zeeland

Voor zowel binnen- als buitenzonwering kom je langs bij een van onze vestigingen in Zeeland of Brabant. Alle zonwering voor binnen hebben zowel een praktische als decoratieve functie. Het geeft sfeer aan je woning en in de zomer houdt het je huis koel. Daarnaast beschikken we ook over een uitgebreid aanbod buitenzonwering. Ga voor prachtige markiezen, screens of rolluiken voor je serre, terras of veranda. Kijk ook eens naar onze Luxaflex Silhouette Shades, draaiende lamellen van zachte stoffen als fijn linnen en zijde.

Alle zonwering wordt op maat voor je gemaakt

Wat voor soort zonwering past bij jou? Als je al een keuze hebt gemaakt, horen wij dit graag. Wij begrijpen dat jouw wensen en voorkeuren anders zijn dan die van je buurman of buurvrouw. Daarom kies je bij ons uit verschillende materialen, kleuren en functionaliteit. Onze vakkundige monteurs, nabij Middelburg in Zeeland, nemen netjes de maten op en maken vervolgens je zonwering naar wens.

Voor particulieren en bedrijven

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in zonwering voor particulieren, maar ook voor bedrijven en kantoorpanden. Ook zij hebben baat bij zon- en lichtwerende raambekleding. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorruimte waar veel wordt gewerkt met computers. Met een felle zon schijnend door de ramen, wordt het beeld op je beeldscherm slecht zichtbaar. Met onze zonwering voorkom je dit.

Weet je precies wat je zoekt? Vraag een offerte aan

Na eventueel interieuradvies van onze stylisten weet je precies wat je zoekt. Daarna vraag je vrijblijvend een offerte eenvoudig aan via onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, zodat je een duidelijk overzicht hebt van het kostenplaatje. Heb je andere vragen? Als je in Middelburg woont, bel je voor vragen over zonwering naar de dichtstbijzijnde vestiging in Goes: (0113) 22 41 02.

pvc tegelvloer | pvc klikvloer | pvc houtlook | Online Woonwinkel


MEER OVER LUXAFLEX BINNENZONWERING
 • Chelsey

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 1

  Chelsey gaat de uitdaging om al jouw woonwensen in een interieurplan te verwerken graag aan. Het interieurplan bestaat uit een volledig 3D beeld, zodat je een idee kan krijgen van het complete plaatje. Maak een afspraak met Chelsey!

 • Whatsapp button not active in edit mode

  TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122