Schilderijen

Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
Filteren:
Toon als: Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:

Schilderijen

Er zijn talloze mogelijkheden om jouw interieur leuk aan te kleden. Denk onder andere aan vaasjes, spiegels, planten, bloemen, klokken en schilderijen. In een interieur mogen schilderijen niet ontbreken. Het leuke aan schilderijen is dat ze er in zoveel verschillende stijlen en formaten zijn. Hierdoor kan je jouw interieur helemaal naar je eigen stijl invullen met schilderijen. Vaak hebben we meer schilderijen in huis dan dat je in eerste instantie zou denken. Hoeveel schilderijen heb jij in huis? En welke schilderijen zoek je? Ons assortiment biedt veel soort schilderijen aan, ontdek het online of in de winkel in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom

Woonaccessoires

In eerste instantie is een schilderij een woonaccessoire, daarom vind je bij ons geen Mondriaan of een Van Gogh! ;) TMC biedt enorm veel schilderijen aan in allerlei soorten en maten. Ontdek en koop schilderijen online.

Kleurrijke schilderij

Naar wat voor soort schilderij ben jij opzoek? Je vindt een groot assortiment kleurrijke schilderijen in ons assortiment. Een kleurrijk schilderij zorgt voor kleur in de hele kamer. Heb je een ‘rustige’ wand? Dan kan je overwegen om er een fel of minder fel gekleurd schilderij op te hangen. Op deze manier breng je de wand tot leven en oogt je interieur een stuk levendiger!

Schilderij met dieren

Als je huisdieren hebt en een echte dierenvriend bent is het leuk om het assortiment schilderijen met dieren te bekijken. Allerlei dieren zijn vertegenwoordigd op de schilderijen. Als je zo’n schilderij in je woonkamer, slaapkamer of op een andere plek hangt, brengt dit je interieur tot leven. Sommige dieren staan er zo maf op dat dit gegarandeerd tot leuke én positieve reacties leidt. Dit kan de sfeer in huis positief beïnvloeden. Op de schilderijen staan veel verschillende soorten dieren. Denk aan honden, katten, vogels, apen, koeien en ga zo maar door. Bekijk snel of jouw lievelingsdier er ook tussen zit!

Schilderij natuur

Heb jij een bijzondere herinnering aan een mooie plek in de natuur? Of ben je gewoon dol op het strand, bos of houd je van een schitterende zonsondergang? Deze schilderijen koop je ook online bij TMC of bestel je in de winkels in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom.

Schilderij met quotes

Op veel plekken in onze samenleving zie en lees je quotes. Regelmatig zie je posters bij bushokjes of bij de trein met daarop een quote. En wat te denken van Instagram en Facebook? Ook daar komen we ontzettend veel quotes tegen. Quotes kunnen ons inspireren en ons laten nadenken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel grappige quotes. Wil jij een schilderij met een quote waar je blij van wordt? Koop het schilderij online of bekijk alle schilderijen online bij TMC in Goes, Kruiningen of Bergen op Zoom.

Uitvoeringen:

Schilderij

Merken: 

COCO Maison

Lees meer ... ... Verberg