Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Interieuradvies bij TMC Wonen
TMC Planning

Wat kies jij?

Wooncollecties bij TMC Wonen

Bij TMC Wonen kun je terecht voor je volledige interieur, voor zowel binnen als buiten. Ontdek de vloer-, raam- en wandbekleding collecties in onze woonwinkels: TMC Bergen op Zoom, TMC Goes, TMC WoonWenz en TMC Kruiningen. Bekijk op de winkel pagina’s welke collecties in welke woonwinkels getoond worden. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan als je één van onze woonwinkels bezoekt. Zo kun je bijvoorbeeld voor buitenzonwering terecht bij TMC Goes en voor de merken XOOON, Henders & Hazel, Budget Home Store bezoek je TMC WoonWenz. Wil je graag in gesprek met één van onze binnenhuisadviseurs om jouw woning compleet in te richten of te restylen? Maak dan een afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6360 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
In het begin wat strubbelingetjes maar na een goed gesprek waren deze opgelost. Ben zeer tevreden met de producten en de kwaliteit. Ook zeer tevreden over de medewerkers die geweest zijn.
We hebben bij TMC een 3D ontwerp laten maken. Vervolgens hebben we vloeren, plinten, gordijnen, eetkamerbank + stoelen en een mooi wandmeubel gekocht. We zijn erg blij met hoe alles bij elkaar past.
zeer goed
Wachttijd van 4 maanden voor een tafel is wel erg lang. Wel te begrijpen in deze periode met supply chain issues, maar had het op prijs gesteld als TMC wat duidelijker was geweest over de lange levertijd en de extra vertragingen. Wij hebben een aantal keer zelf contact moeten zoeken om informatie te krijgen over de voortgang. Wel tevreden over de tafel nu die eindelijk is geleverd. De aflever service ook erg vriendelijk en professioneel.