Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice
Interieuradvies bij TMC Wonen
TMC Planning

Wat kies jij?

Wooncollecties bij TMC Wonen

Bij TMC Wonen kun je terecht voor je volledige interieur, voor zowel binnen als buiten. Ontdek de vloer-, raam- en wandbekleding collecties in onze woonwinkels: TMC Bergen op Zoom, TMC Goes, TMC WoonWenz en TMC Kruiningen. Bekijk op de winkel pagina’s welke collecties in welke woonwinkels getoond worden. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan als je één van onze woonwinkels bezoekt. Zo kun je bijvoorbeeld voor buitenzonwering terecht bij TMC Goes en voor de merken XOOON, Henders & Hazel, Budget Home Store bezoek je TMC WoonWenz. Wil je graag in gesprek met één van onze binnenhuisadviseurs om jouw woning compleet in te richten of te restylen? Maak dan een afspraak.

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 5857 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
De ontvangst in de winkel was perfect en we werden erg prettig geholpen en we konden een goede keuze maken. De aflevering viel wat tegen. De vitrage werd geleverd maar toen hoorden we pas dat de overgordijnen voorlopig nog niet geleverd konden worden. Dat was een enorme teleurstelling omdat mijn verhuizing al vastgesteld was. Zonder overgordijnen was ook geen optie maar toen kregen we zolang leengordijnen uit de winkel. Wat me toen ook weer heel blij maakte.
Vanaf oriëntatie tot aflevering was het goed geregeld.
Vanaf de eerste kennismaking in de vestiging Goes tot de laatste handeling van de monteur was alles uitstekend verzorgd. Professioneel en competitief in prijs.
Onze caravan is professionele voorzien van nieuw Vinyl. Wij zijn zeer tevreden