TMC is dé kasten specialist in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen

TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van Kasten in Goes, Bergen op Zoom en Kruiningen

Kasten

Kasten, ze zijn er in heel veel soorten, maten en uitvoeringen. Van een klein ladekastje tot een enorme vitrinekast. Een (tv-)dressoir, boekenkast of barkast. Iedere woning heeft meerdere kasten in huis met uiteenlopende functie. Waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een kast? Allereerst natuurlijk op de woonstijl, je budget en de afmetingen. Zorg er voor dat je kast niet te groot is voor je interieur want dat is zonde van de ruimte. Is de kast voor functioneel gebruik of ook ter decoratie? Mogen er glazen deuren inzitten (zodat ik de kast netjes moet houden!), van welk materiaal moet het zijn en hoe zit het met het onderhoud? Ga je voor een goedkope of aanbiedingskast uit de outlet en knap je die zelf op? Of ga je voor een maatwerkkast die je helemaal zelf kunt samenstellen qua afmetingen, afwerking, kleur en handgrepen? Heel veel dingen waar je aan moet denken en daarbij helpen de adviseurs van TMC Wonen je graag! Kennis en deskundigheid in de winkel combineren we met vakkundige monteurs die het voor jou in elkaar zetten. Overtuigd? Kom maar eens langs in één van onze showrooms, of neem een kijkje in de webshop, voor (een deel van) onze collectie kasten.

Kasten merken bij TMC Wonen: Colors Kasten, The House of Furniture, Interstar, Cabinet, Henders & Hazel, XOOON en Budget Home Store

Bekijk een gedeelte van de collectie
 • Jolanda

  Adviseur

  Vestiging: TMC Goes

  Aantal jaren in dienst: 10

  Jolanda gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarom is Jolanda een kei in het vinden van dé perfecte maatwerkkast voor jouw situatie! Daarnaast kan ze je vertellen welke mogelijkheden er zijn op het gebied van vloer-, raam- en wandbekleding.

 • TMC Goes
  Marconistraat 13 , Wonen 4461 HH Goes info@tmcwonen.nl 0113-224102
  TMC WoonWenz
  Marconistraat 15-15b , Wonen 4461 HH Goes tmcwoonwenz@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Bergen op Zoom
  v. Konijnenburgweg 13 , Wonen 4461 HK Bergen op Zoom tmcbergenopzoom@tmcwonen.nl 0113-224114
  TMC Kruiningen
  Zandweg 1B , Wonen 4416 NA Kruiningen tmckruiningen@tmcwonen.nl 0113-382626
  TMC Logistiek/Planning
  Scottweg 14 , Wonen 4462 GS Goes info@tmcwonen.nl 0113-224122