Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Advies eettafel Carmen
Musterring Eettafel

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel? Laat je dan inspireren en informeren in onze woonwinkels in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Ontdek de vele mogelijkheden die ons brede assortiment biedt. Bij TMC Wonen vind je eettafels binnen iedere prijsklasse en voor alle woonstijlen. Onze adviseurs denken graag met je mee over de juiste afmeting, de juiste vorm en het juiste materiaal voor jouw woonsituatie.
Laat je online alvast inspireren en informeren. 

Ronde eettafel
Grote vierkante eettafel

Laat je adviseren

Vierkant, rond, ovaal of rechthoekig, laat je inspireren

Eetkamertafels zijn er in allerlei vormen. De meest gebruikte vorm is rechthoekig. Een rechthoekige tafel biedt vaak veel zitruimte en past qua afmetingen in veel ruimtes. Het voordeel van vierkante tafels, ronde tafels of ovale tafels is dat je meer naar elkaar toe gericht zit. Dat maakt dat deze vormen vaker als gezellig ervaren worden. Met onze maatwerk collectie is het ook mogelijk om een tafel te laten maken in organische vormen. Wij tekenen de tafel dan in de door jouw gewenste vorm en laten dit maken door één van onze leveranciers. Overigens kun jij je tafel ook laten personaliseren op basis van de afwerking. Kies voor een rustiek boomstamblad of juist voor een modern verjongd tafelblad. Laat je jouw tafel het liefst glad afwerken? Of houd je van noesten en scheuren in het tafelblad? Bekijk alle mogelijkheden in onze woonwinkels.

Eettafel 6 personen
Eettafel ovaal

Kom langs en ontdek alle mogelijkheden

Voor iedere mogelijke situatie is er een eettafel. Houd jij van onderhoudsgemak? We adviseren je graag over onderhoudsvriendelijke eettafels. In dat geval zijn tafelbladen van keramiek of HPL heel geschikt. Tafelbladen van  hout kunnen met de juiste behandeling ook onderhoudsvriendelijk zijn. Het mooie van houten tafelbladen is uiteraard dat ze uniek zijn. Ieder stuk hout is anders. Het geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Biedt de reguliere collectie voor jou geen goede oplossing? Heb jij door de beschikbare ruimte een afwijkende afmeting nodig? Zoek je een specifieke vorm die je niet kunt vinden? Dan is onze maatwerk collectie wellicht iets voor jou.

Merken

Eettafel musterring
Adviseur eettafels

Rianne

Gezellig natafelen met vrienden en familie is nog fijner aan een comfortabele tafel

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe eettafel

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 7014 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
ik vind het een goede service en leuk personee[
Wij zijn heel goed geholpen en een zeer goed advies gekregen. Wij zijn zeer tevreden.
Klantvriendelijke benadering in de winkel, bestelling op de genoemde tijd kunnen leveren, bezorging zonder problemen, helemaal goed dus!!
plezierig geholpen en de service is altijd goed.