Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Bezoek onze winkels Of maak een afspraak
Wandbekleding behang
behang

Wij adviseren je graag bij de keuze van wandbekleding

Het uitgebreide assortiment van verf en behang gecombineerd met onze ervaren adviseurs maakt TMC Wonen tot de erkende interieurspecialist op het gebied van wandbekleding. Kom langs in onze winkels in Bergen op Zoom of Goes of maak een adviesafspraak.

Altijd wandbekleding die bij jou past!

Ontdek ons uitgebreide assortiment verf, behang en luxe wandbekleding

Voor de betere merken wandbekleding kom je naar TMC Wonen in Bergen op Zoom, Goes of Kruiningen. Onze adviseurs geven eerlijke en deskundig advies, zodat je de wandbekleding kiest die het best bij jouw woonsituatie past. Voor het beste advies kom je langs bij één van onze woonwinkels. Door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Raak geïnspireerd

Voor het beste advies kom je langs bij één van onze woonwinkels. Onze deskundige adviseurs staan voor jou klaar om eerlijk en persoonlijk advies te geven. Door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Luxe wandbekleding goudkleur
Adviseur wandbekleding

Arjen

Met wandbekleding kan zowel een sfeervolle basis als een unieke finishing touch gerealiseerd worden

Kom naar TMC voor jouw wandbekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.5

Op basis van 5188 beoordelingen
Werk opgenomen met afspraak dat pvc laminaat onderkennen blok verwerkt zou worden. Was wat werk zei men bij opname maar dat gaf niet. In uitvoereing niet onder keukenblok gelegd maar tegen blok aan. Keurig! Maar wel te weinig platte pint. Rekening gehad van 7,2 m platte plint maar. Het beoogde meerwerk is niet verrekend Concusie:flinke opname en offerte maar. Beoogd meerwerk wordt niet terug. Betaald of verrekend
Goede uitleg nemen alle tijd voor je.
Ik heb deze ervaring als uitstekend ervaren. Het bestellen, afspraak maken met de planning verliep allemaal goed. Ook het afleveren verliep goed. Ze kwamen 5 minuten na de afgesproken tijd.
Is mijn winkel kom er graag komen de afspraken prima na toppie