Bezoek onze winkels
Bezoek onze winkels
Jasno shutters raambekleding
Horren Luxaflex raambekleding

Raambekleding specialist in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom

Meer privacy, insecten buiten houden of de lichtinval beperken? TMC Wonen is de erkende interieurspecialist op het gebied van raambekleding in Goes, Kruiningen en Bergen op Zoom. Onze collectie bestaat uit horren, shutters, gordijnen, binnenzonwering en buitenzonwering. Bij TMC Wonen werken we samen met de betere merken. Onze adviseurs gaan samen met jou de beste oplossing voor jouw raambekleding vinden. Naast het advies in de winkel komen wij graag bij je aan huis voor een persoonlijk advies op maat. Het opmeten en de montage verzorgen onze eigen vakmensen. Wel zo makkelijk!

P.s. In onze Luxaflex Gallery Shop in TMC Goes vind je een uitzonderlijk uitgebreide collectie zonwering. Kom langs en ervaar de verschillende Luxaflex binnenzonwering.

Altijd een raambekleding die bij jou past!

Ontdek de vele mogelijkheden in ons uitgebreide assortiment
Raambekleding
Adviseur raambekleding

Annelies

Een product op maat gemaakt voor jouw raam, dat is pas echt genieten

Kom naar TMC Wonen voor jouw nieuwe raambekleding

Klanten beoordelen ons met een 8.6

Op basis van 6682 beoordelingen Bekijk alle beoordelingen
Sunshitters het duurde wel lang maar nu hangen ze naar volle tevredenheid
TMC komt zijn afspraken altijd heel goed na. Kwaliteit en service zijn goed. Je betaald iets meer, maar krijgt daar een hoop voor terug. Ook de aftersales zijn goed.
Ik ben uitstekend geholpen en de bezorging was ook in orde
Vriendelijk, maar de advisering over de relaxstoel had uitgebreider gekund Duidelijke afspraken over levering en betaling werden ook correct uitgevoerd.