Contact opnemen Klantenservice
Contact opnemen Klantenservice

Bezorgkosten

Je hebt de order getekend: en nu? Hoe komt je bestelling bij jouw thuis? Wij als TMC Wonen zorgen ervoor dat de bestelling zo snel als mogelijk binnenkomt en geleverd wordt. Zodra alles binnen is bij ons, nemen we contact op voor de levering. Dit kan op vier manieren: pakketdienst, eigen bezorgdienst, afhalen of via een externe transporteur. Niet zeker wat je afgesproken had, of wil je dit wijzigen? Neem dan in eerste instantie contact op met je verkoper of stel je vraag via het vragenformulier.

Pakketdienst

  • Orderwaarde lager dan 100: 7,95
  • Orderwaarde hoger dan 100: Gratis

Bezorgdienst (voor grotere producten)

  • Orderwaarde lager dan 1.000: 24,95
  • Orderwaarde hoger dan 1.000: Gratis

Uitzonderingen

  • Spiegels & Schilderijen (ongeacht orderwaarde): 19,95
  • Onderhoudsmiddelen (orderwaarde lager dan 100): 5,45
  • Onderhoudsmiddelen (orderwaarde hoger dan 100): Gratis
  • Monteren van meubelen (ongeacht de orderwaarde): 24,95

Pakketdienst
Kleine en niet breekbare producten worden met de pakketdienst opgestuurd. Hiervoor rekenen we €5,95 per bestelling. Komt de totale orderwaarde boven de €100,-? Dan bezorgen wij uw pakket gratis!

Uitzonderingen:
– Spiegels & Schilderijen: ongeacht de orderwaarde rekenen we €19,95 per bestelling.
– Onderhoudsmiddelen: Onder de €100 euro? Dan versturen we de producten al voor slechts €5,45 naar je toe!
– Lampen: kunnen alleen afgehaald worden.

Eigen bezorgdienst
Grote artikelen en/of bestellingen worden door onze eigen, professionele vakmensen bezorgd en gemonteerd. Dit geldt uiteraard ook voor maatwerkproducten. Afspraken hierover worden in de winkel gemaakt tijdens het verkoopgesprek en vastgelegd in de order. Ben je niet meer zeker wat er is afgesproken of moet er iets gewijzigd worden? Neem dan zeker even contact op met je verkoper of mail je vraag/opmerking naar info@tmcwonen.nl.

Webshop bestellingen:
Bovenstaande informatie geldt ook voor bestellingen via één van onze webshops. Daarnaast geldt ook dat orders met een waarde boven de € 1000 gratis bezorgd wordt. Is de totale order waarde minder dan €1000? Dan berekenen wij €24,95 voor het bezorgen. Voor het monteren van meubels zijn wij genoodzaakt om €24,95 in rekening te brengen. Uiteraard kunt u deze producten ook zelf monteren. Zijn er extra wensen, vragen of opmerkingen? Vul deze in bij het bestellen of neem contact met ons op via webshop@tmcwonen.nl.

Vloeren en Raambekleding:
Heb je een vloer of raambekleding (zoals gordijnen, jaloezieën, shutters etc.) bij TMC Wonen gekocht en wordt dit ook door ons gelegd/gemonteerd? Dan neemt onze planning contact met je op zodra de bestelling binnen is en wordt, in overleg, de montage- en/of legafspraak gemaakt. Een dag van tevoren sturen we een mail of tekstbericht met een tijdsindicatie. Zijn hier (nog) geen afspraken over gemaakt en wil je graag dat onze professionele stoffeerders/monteurs de bestelling komen monteren? Neem dan zeker even contact op met je verkoper of mail je vraag/opmerking naar info@tmcwonen.nl.

Afhalen
Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling zelf af te halen, eventueel met een gratis te gebruiken aanhanger van ons (maak hiervoor wel een reservering). Het standaard afhaaladres is ons Pick-Up Point, open op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.
Scottweg 14
4462 GS Goes
T: 0113-224125

Ben je dan zelf aan het werk of is op zaterdag afhalen makkelijker? Geef dit aan bij het bestellen of wanneer we bellen dat je bestelling binnen is. Afhalen is namelijk ook mogelijk in onze winkels. Bekijk de openingstijden van de winkels om op onze contactpagina.

Externe transporteur
Wanneer de levering buiten onze regio is, maken we gebruik van een externe transporteur. Bij het plaatsen van de order zullen we hierover contact met je opnemen.

Retouren

Je kan een product ruilen of retourneren onder bepaalde omstandigheden. Bekijk via onderstaande links de CBW voorwaarden. Bekijk hier de CBW voorwaarden voor alle aankopen die na 01-01-2020 hebben plaatsgevonden. En bekijk hier de CBW voorwaarden voor alle aankopen die op/voor 31-12-2019 hebben plaatsgevonden.
De kosten voor het retour zenden van een product zijn voor eigen rekening tenzij anders afgesproken.